tisdag 15 juli 2014

Uppmuntra synonym

Föreslå en synonym eller ett motsatsord till uppmuntra. Se fler synonymer, motsatsord och betydelser till uppmuntra. Se exempel på hur uppmuntra används. Du sökte på ordet uppmuntra.


Vi hittade synonymer för ordet uppmuntra som du kan använda i korsordet.

Alla ord är sorterade i bokstavsordning. Böjningar: uppmuntra , uppmuntrar, uppmuntrade, uppmuntrat, uppmuntra. Synonym till uppmuntra på bokstäver. Att uppmuntra är alltså att förmedla ”hjärtats styrka”.


En synonym för engelskans encourage är hearten, det vill säga trösta och stärka hjärtan, ge inre kraft. Höfding, öfverhufvu styresman, anförare. Fältherre, Härförare, högste befälhafvare öfver eri krigshär.


Sluta uppmuntra sekulärfobin.

Det inget fel med det i sig, men att jobba är inte synonym till att vara integrerad i det nya landet. Att peppa, eller att peppa upp, är att motivera och uppmuntra någon med. English - French dictionary, meaning, see also.


However, as can be expecte single words out of context are not always very helpful and there are lots of words that appear to be synonyms. Ordet uppmuntra kan ha följande grammatiska funktioner: verb. Viljan att nå ut kommer att öka så att många, liksom den unge biskop Thomas Monson, får ingivelser om praktiska sätt att inbjuda och uppmuntra dem som . Enkel reflektion som synonyDu är villrådig.


Som en stjärnskott som ger ingen lycka. Uppmuntra - matchar till procent. Ge ditt leende en vädjan att lysa,. Inte tala, inte ens försöker.


Ett sätt att minska antalet fel i Tatoebas korpus skulle vara att uppmuntra människor att endast översätta till sina modersmål. Translation of the word premiera from swedish to spanish, with synonyms , antonyms, verb conjugation, pronunciation, anagrams, examples of use. Svenska Boxningsförbundet vill med detta meddelande uppmana och uppmuntra sina föreningar att söka pengar för projekt . Invest Stockholm utlyser årligen Accelerationsstipendiet med syfte att stimulera och uppmuntra personer att vidareutveckla eller skala upp sina innovationer.


Det gäller att uppmuntra dem som har idéer. Ett knep är att sätta in vi eller oss där talspråkets dom ska ersättas med de och dem.

Det kan vara lättare att höra . Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling och erbjuder därför dig som ställföreträdande butikschef en mängd utbildningar. Välkommen att lyssna, inspireras och umgås på Blooper Evening – ett initiativ för att uppmuntra alla att våga misslyckas på sin väg mot framgång. Swedish related words for stimulera. Tänk på att det är ditt barn som spelar fotboll – inte Du.


Detta för att uppmuntra investeringar och placeringar inom landets gränser. Prova med ett alternativt ord eller en synonym. Månadens fråga: Är kommunen tydlig med att uppmuntra ideella föreningars arbete?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg