fredag 18 juli 2014

Byggmax tävling

Söker du en tävling anordnad av Byggmax ? På den här sidan hittar du länkar till tävlingar hos Byggmax. Vi listar alla aktuella tävlingar och de senast avslutade . Här finns tävlingar där du kan vinna resor, TV-spel, filmer,. Priser: BYGGmax -presentkort värde upp till 10. Vinnaren i vår möbelgrupps- tävling är äntligen korad.


Ett stort grattis säger vi till Kattis Eriksson som. Sugen på att starta utesäsongen med en sprillans ny gasolgrill? Skriv bara en kort kommentar om varför just du behöver en ny grill så är du.


Byggmax har vunnit deltävlingen Bästa årsredovisning i Kantons och Aktiespararnas tävling Årets börsbolag på Nasdaq OMX Stockholm. Gilla oss för att ta del av de bästa byggbilderna från . På Byggmax hittar du billiga byggvaror – så oavsett om du vill handla i någon av våra butiker eller på nätet har vi det byggmaterial som du behöver för att . Här hittar du det senaste reklambladet! Se det senaste reklambladet. Under Millnet BI:s QlikView inspirationsutställning som hölls i Stockholm förra veckan utlystes en tävling bland deltagarna.


Vi är certifierade av Trygg. Gå In och skriv en komentar tack , då kan du vinna 1kr på zalando. Jag Lottar ut 1Kr till Zalando Här på . Precis som rubriken nämner har Byggmax en tävling på Instagram med temat hemmafix. Under november byggde vi ett bord och detta blev mitt . För tredje året i rad har Byggmax vunnit deltävlingen Bästa delårsrapport i Kantons och Aktiespararnas tävling Årets börsbolag på listan . Puffar för ytterligare en tävling så här mellan våra ordinarie veckotävlingar. Vi har under några år testat att sälja växter, plantor och jord på samtliga Byggmax -varuhus och vi märker att efterfrågan är stor, säger Stefan Moseby som är . Nu är tävlingen om läsarnas bästa sommarprojekt avgjord!


De hade vunnit en tävling som kedjan Byggmax hade arrangerat och som innebar att de fick gifta sig i sin favoritbutik. Nu väljer byggvarukedjan att förlänga avtalet .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg