måndag 21 juli 2014

Elfvik midsommar

Midsommarafton och Midsommardagen stängt. Gårdscafet har stängt hela helgen. Välkommen till en levande gård full med olika verksamheter precis som det var förr.


Vi erbjuder vackra rum för konferens, bröllop, fest och företagsevenemang. På midsommarafton är det dans kring midsommarstången i. Elfviks gård: Akustisk utflykt till hagen Hagen .

Det blir traditionellt midsommarfirande på Hustegaholm. Här kan du fira midsommar på Lidingö. För den som orkar finns många stänger att dansa runt på fredag.


Vi firar midsommar på gården med en liten marknad på gårdsplanen. Boka en konferens med kollegorna hos oss! Blue Hotel är ett kontantfritt hotell.


Imorse mötte Martina och jag varandra ute på Elfvik. Vi hade med oss picknick och det var strålande sol. Det blev att hälsa på djur, klättra på en .

Sorry att ni inte hört så mycket ifrån oss på ett tag, vi har haft fullt upp minst sagt! Ett par bröllop, några firmafester, ett tre-dagars . Villaägareförening har hand om en majstång och en dansbana där midsommar. Med andra ord - skiner solen är det en perfekt plats att fira midsommarafton på. Den stora sommarbegivenheten ute på Elfvik är den återkommande. Lidingön rundades i ett hujj och första kajakmackan intogs i höjd med Elfvik ! Båttrafiken efter midsommar gjorde sig påmind när vi kom ut på . Naturens hus Villa Elfvik är öppet mån–fre kl.


Lidingölandet till Duvholmenmellan Elfvik ochStora Höggarn. Traditionellt midsommarfirande med danser och lekar kring stången som. Ropstens bussterminal för resa med buss 2kl 10. Grusfria vägar i Stockholm blir en realitet ungefär vid midsommar. Sprang en sväng ut mot Elfvik (Lidingö) i går och det jag såg av bilvägen . Elfvik , utmed Askrikefjärden och mål vid Torsviks fyr utanför Islingeviken.


Fågelöudde ligger på vägen ut mot Elfvik , på norra ön. Vi samlar krafter och ska ge oss iväg dit snart. Vi styrde vår terrängbil mot Norrtälje och hamnade slutligen i Riddersholms naturreservat med packning och rovdjur. Egentligen skulle vi kunna . Igår, söndag september, befann sig en liten del av Lidingö Hundungdom ute på Elfvik för att visa upp oss och sprida vår .

Hoppas alla hade en härlig midsommar igår med rabarber, jordgubbar och opålitligt väder! Platon uttalade, att skalder och siare säga mer än de själva veta av. Visst är, att när Carl Michael Bellman på det fagra Elfvik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg