fredag 13 oktober 2017

Marksten terracotta

En tumlad marksten som passar bra till uteplatser, gångvägar, garageuppfart mm. Vi erbjuder ett brett utbud och har stora lagersaldon. Marksten består av betong och används mest till utomhusbruk. Använd gärna plattor av de. Rustik är en marksten som för tankarna till gamla gator och torg.


Stenen är trumlad för att få sin speciella karaktär med lätt slitna kanter.

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. I vårt sortiment av marksten har du allt från marksten i grått, grafit och i terracotta. Från lagret direkt till er trädgård.


Att handla marksten är ett tungt jobb. Plateau marksten gråmix olika storlekar . Leverantör: S:t Eriks Uppsala. Vi tipsar dig på de olika stenarna som du kan använda för att förnya din trädgård.


Köp dina sten och verktyg i vår e-handel idag. Hos oss hittar du kvalitet till rätt pris.

För att din garageuppfart eller uteplats ska bli mer levande kan du välja natursten . S:t Eriks erbjuder ett stort sortiment av mursten, marksten , takpannor och plattor. Ska du lägga en grusgång, uteplats eller praktisk garageuppfart? Med marksten är möjligheterna att skapa personliga och och trivsamma miljöer stor. Mixa färger, utmana fantasin och skapa din personliga . Här finns trädgårdsplattor för t ex gångar och uteplatser.


Byasten Bya Terracotta 210x140x50mm. Vår nyaste sten i sortimentet är slottsstenen som snabbt blivit vår mest populära sten. Slottsstenen genomgår en speciell behandling för att få ett . Prisgaranti på marksten , vi ger er alltid bästa priserna.


Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris. Skapa ett enfärgat golv eller experimentera med marksten i olika färger och skapa unika mönster. Färg: Grå, grafit och terracotta. Ett modernt alternativ med vacker sliten yta.


Färgen Paris går i skiftande varma toner från terracotta till brunt. MEDITERRANEO KAKEL, KLINKER OCH STENAR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg