tisdag 31 oktober 2017

Kakfat 3 våningar plast

Har sett ett rosa på Lagerhaus, men jag vill helst ha vitt eller svart för att matcha både. Praktiska -våningsfat från Koziol. Våningsfaten är tillverkade i plast finns i flera fina färger.


Fruktfatet kan tas isär i tre delar så att du själv kan välja hur många våningar som . Det finaste -vånings kakfat i vitt porslin med stänger av vit metall gör succé på kalaset, kafferepet, cocktailpartyt eller till afternoon tea.

KVITTERA uppläggningsfat, våningar , klarglas, rostfritt stål . Ett praktiskt kakfat i storlek L med tre våningar som enkelt går att ta isär. Fatet är gjort i BPA fri plast som går att diska i diskmaskinen och som är återvinningsbart. Fina kakfat lyfter den enklaste fikastunden.


Och extra elegant blir det förstås att servera kakor eller snittar på ett kakfat i två eller tre våningar. Tårtfat i vit plast i tre nivåer och storlekar som går att montera isär och ihop på ett enkelt sätt. Stapla på varandra för att få ett kakfat i två våningar.


Setet innehåller delar och består av kakfat i tre våningar , tre cupcakes, tre fruktbakelser och fyra macarons i plast.

Bjud in dina vänner och håll i ett teparty ni . Här hittar du tårtfat med kylbricka, uppläggningsfat med kupa, kakfat i flera våningar och massor av andra snygga och praktiska. Servering Inredning och prylar designat av Lagerhaus för dig, ditt hem och dina vänner. Kakfat våningar Fyrkantig Porslin cm . Babell XS -våningsfat, Vit. Kakfatet har platta skivor vilket gör det perfekt till plockmat, . Vi har modeller i porslin, glas, plast och metall och vi har ett tiotal olika färger. Click here to find similar products.


Gör ett våningsfat av tallrikar,skålar och annat porslin. Stativet fungerar för eller våningar. Perfekt för att servera bakverk och snacks i. Det är lätt att göra läckra kakfat i flera våningar.


De kan se rätt avancerade ut men faktiskt så fixar du lätt som en plätt ett fint våningsfat av . Går att ta isär, så att det inte ska vara så skrymmande att förvara. På varje våning finns ett märke med IOGT-NTO-loggan och texten Fika för . Svart kakfat i tre våningar : Ett -våningsfat i en stilren gråbrun färg som kan fyllas med. Den är gjord av tunn plast och har ett bra och enkelt grepp att hålla i.

Godisskålar st plast , bärnsten. I plast , såg ut som en barbapappa hade format sig ungefär. Läckert kakfat i plast med våningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg