onsdag 25 oktober 2017

Matlåda 12v

Varm upp maten i bilen, lastbilen, båten, taxi med matlåda med inbyggdvärmeelemnt 12v. Matlådevärmare 12V AutoMat 50W inkl. Kabel på m med stickpropp för cigarettuttag medföljer Värmtid på ca.


Denna moderna och praktiska termisk matlåda är lätt att använda och ren. Tack vare handtaget, kan du ta med den överallt och njuta av en god .

Elektrisk matlåda som värms via 220-voltsuttag – perfekt för semestern! Autobar matlådevärmare är framtagen för den som har bilen, entreprenadmaskinen eller någon annan typ av fordon som arbetsplats. En matlåda med inbyggt värmeelement.


Anslutningskabel på meter med . Handla MINIBAR, DUBBELUGN 12V till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Shoppa AUTOMAT, ENKELUGN 12V till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist. Vi presentera denna InnovaGoods Gadget Car elektrisk matlåda för skalbaggar!

Det är en bekväm och praktisk elektrisk pajform, som är perfekt för uppvärmning . Värmeugn i glasfiberarmerad termoplast med insida av termoplast och aluminiumbotten samt skiljevägg. W borde ju ungefär motsvara vad din bil drar med halvljusen påslagna och bilen avstäng prova det lika länge som du vill ha din matlåda. Värm upp maten i bilen, lastbilen, båten, taxin på ca minuter! Bara koppla den till bilen 12V cigarettuttag!


Enda nackdelen är ju att man måste ha tillgång till värmeskåp! Så går ju inte om man är ute på fältet! Så länge man inte har 12v värmeskåp iofs . Letar du efter Ledbelysning? Vi har det största sortimentet av Ledbelysning och stort eget lager. Snabba leveranser över hela Sverige till en låg fraktkostnad!


Högkvalitetskylbox på liter från Outwell som både kan kyla och värma. Perfekt under campingsemestern. Har ni sett några kylväskor som även kan värma en matlåda ? Det skulle vara perfekt för mig och det skulle spara mig pengar till slut även om .

Smart Heating Mug-SHMT- 12V Manufacturers, Factory, Suppliers From China, We are always. Smart Värme mugg, Auto mugg, Assist matlåda - OCUBE. Bilinredningar från Work System är Svensktillverkade och noggrant utvecklade för att tåla hårda påfrestningar.


Koppla till bilens 12V uttag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg