fredag 16 oktober 2015

Kapaskiva

Den kallas även för bland annat sandwichskiva och . En styv lättviktsskiva med kartong på båda sidorna med en kärna av polystyren. Lämplig för skyltar, studentskyltar, modellbyggen, anslagstavlor, affischer samt . Kapaskiva 5mm 35x50cm vit - Svexo. Bra pris, bra service och snabb leverans! Att montera bilder själv på kapaskiva är ganska enkelt, det är dock viktigt att man har rätt verktyg och är noga med detaljer om man vill få ett .

Klicka för en större bild) . Kapa är ett lätt och prisvärt bildmonteringsmaterial. Skivan är idealisk för modellbygge, t ex till . En kapaskiva består av en vit pappersfond med en grå foam-kärna. Kärt barn har många namn, denna produkt kan heta kapaskiva , stark och lätt skiva, foamboar cell kartong, centafoam pannå, foamcore m m. Lättviktsmaterial med en kärna av polystyrenskum och ytskikt av kartong. Går under många olika namn så som foam boar cell kartong och . Skylthållare - Krok till kapaskiva som man enkelt trycker in i baksidan på skylten.


Beställ en enkel upphängning till tavlor och skyltar Ni köpt på nätet.

Affischerna printas direkt på mm kapa-skivor, perfekt resultat och användbart till utställningar, skärmar m m. Vi trycker digitalt så alla ex du beställer kan vara . Tänkte göra några monteringar på kapa där jag vill lämna en marginal runt bilderna. Svart passepartout och vit kapaskiva ? Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Beställ färdiga kort på kapa som passar perfekt i vårt fotoställ. Använd bilder från Instagram eller ladda upp från dator eller mobil. Jag undrar nu om jag bara kan sätta in bilden i ramen eller om den bör monteras på en kapaskiva eller liknande först?


Det fina med kapaskiva är att det är ett lätt material som kan användas på alla möjliga sätt. Här använder vi kapa för att montera fotopapper på, . I år har jag testat något nytt, att sätta på kapaskiva något jag aldrig försökt förut men ville testa. Och det var inte så svårt, det gäller bara att vara . Leverans till företag, föreningar och organisationer i hela Sverige. Lägg till i önskelistan loading.


Då, som nu är det populärt att montera bilder på kapaskiva för att sedan hänga upp på ett snyggt och stilrent sätt. I den lokal vi skulle använda fanns det inga . Standardsortering, Sortera efter mest sålda, Sortera efter högsta betyg, Sortera efter nyhet, Sortera efter lägsta pris, Sortera efter .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg