fredag 30 oktober 2015

Par ringar vigsel

I detta handplock har vi utgått från vårt sortiment och hjälpt Er på vägen som önskar helt matchande ringar i dam- och herrmodell eller för Er som önskar helt . Våra egna ringar i svensk stilren design, tillverkade i guld eller platina. Vigsel är den ritual som symboliserar själva ingången i äktenskap. En vigsel kan vara religiös eller borgerlig. Under vigselakten lovar de två varandra trohet livet . Förlovning är ett informellt löfte om äktenskap, även om det ofta förekommer att par förlovar sig utan ha planer på att gifta sig. Av tradition växlar man ringar vid . Vigselsmycken i form av ringar , halsban örhängen, hängen prydda med diamanter i alla prisklasser hittar du hos oss på Albrekts Guld.


Du kan få de flesta Classic- ringar i valfri höjd och bredd. Hur vill du ha insidan på ringen Rak, kupad eller helt rund? Välkommen in att prova vad som är skönast! Vår tradition är att vi har förlovningen och senare eventuell vigsel. Många par tar även chansen att utforma sina egna ringar i samarbete med våra guldsmeder.


Här hittar du din speciella vigsel - eller förlovningsring. Våra ringar är av högsta kvalitet och när du köper en ring får du ett certifikat som intygar detta. Här ser ni ett par spegelblanka ringar med fjärilsstämpeln vilket är den . Svensktillverkade guldringar för förlovning, bröllop, fest och vardag. FB3LÄCKER DESIGN ALLIANS 316L KIRURGISKT STÅL RINGAR MED ELLER UTAN CUBIC ZIRCONIA STENAR.


Newsner ger dig nyheter som berör! En helt annan typ av ringar. Kanske för att det är så roligt, vi får ju hjälpa våra par att hitta ringar som ska. Kom in till oss och låt oss hjälpa er att hitta just era vigsel eller förlovningsringar!


Släta ringar med eller utan sten. En kollektion av ringar som är designade i matchande par. Specialdesignade vigsel - och förlovningsringar . Hos oss på Hallbergs Guld hittar du de vackraste silverringarna. Idag har dessa regler suddats ut och vi ser både par som endast förlovar sig, de som.


Enligt gammal tradition så sker vigsel ca år efter förlovningen ägt rum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg