fredag 16 oktober 2015

Lamineringsfickor med klister

Lamineringsfickor i storlekar A A A A Aoch små format. Tjocka, tunna, matta och klara. Vi har lamineringsfickor till dina idéer.


Beställ online idag och få snabb leverans och fri . Själva lamineringen sker oftast med hjälp av en lamineringsmaskin.

Hemelektronik och tillbehör samt vardagsprylar för soffmys, finmiddag, storstädning och morgondusch. Skydda dina utskrifter, fotografier och viktiga handlingar genom laminering. För användning med lamineringsmaskin. Flera olika storlekar och tjocklekar att välja. Stilren design och passar perfekt på kontoret som hemma - mixa med övriga WOW produkter.


Problemfri laminering med utmärkta resultat, inga komplicerade. Fickorna är tillverkade av tålig plast och förstärkta med starkt klister.

Laminat med icke permanent klister. Ett enkelt sätt att laminera utan maskin. En linjal är ett bra hjälpmedel att ha . Båda är till för att vara en billig och med tillräckligt slitsam etikett som ska tåla viss fukt. Amed klister på baksidan och arket är delat i två eller fyra delar. Saxar av rostfritt stål, med grepp av styrenplast.


Levereras i ett praktiskt ställ av trä. Anteckningsblock med magnet. Det tar cirka sekunder att laminera ett Aark med mikrons laminat.


Passar olika projekt, med olika typer av lim och klister. Här hittar du ett stort sortiment av lamineringsfickor i olika storlekar till riktiga. Med mer än års erfarenhet inom tillverkning, har Eurostat baserat sin tillväxtmodell med att tillverka åtminstone 70. Ett klister med självhäftande egenskaper och med god vidhäft- ningsförmåga, som . Förpackningen innehåller 1robusta lamineringsfickor med flikar - Mått:. Dessa lamineringsfickor är utmärkta för daglig laminering.


Som exempel ser våra etiketter med namnet Tagalong Magic ut som de flesta.

Vad är det mest sannolikt att lamineringsfickor är tillverkade i för material? Smältlim är inget riktigt lim, utan bara en mjukare plast med låg smältpunkt. Vänligen skicka inte in flera e-mail i samma ärende då detta endast . Du kan göra en laminering med olika tjocklekar, eftersom det kan krävas olika. Jämför priser och läs recensioner på Kontorsmaterial.


Bli först med att recensera! HighSpeed-lamineringsfickorna för Apassar för användning .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg