onsdag 7 oktober 2015

Bryta upp hänglås med hammare

En snubbe som kallar sig för Bosnian Bill är låssmed och han har en - kanal där han visar hur man dyrkar upp olika lås, och vissa är . Det finns många olika sätt att bryta upp ett hänglås på men ett av de enklare verkar vara att ha två stycken u- eller ringnycklar till hands. Hur bryter man upp hänglås på ett fredligt sätt, utan att det märks efteråt? Knacka knack med en hammare och du har öppnat låset utan att . Myten om kylspray och hänglås , lets bust it!

Bara att banka upp den emd en hammare annars. Håller på med phreaking och vet inte hur man får upp ett hänglås bra. Bara tre av tio testade hänglås är något att ha.


Resten går att få upp med bara ett vanligt gem eller en liten skruvmejsel. Nu är frågan, hur får jag upp låset? Sedan slår de hårt på det nerkylda hänglåset med en stor hammare.


Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently.

Har du ett hänglås du tappat bort nyckeln till? Här visar jag hur man öppnar ett hänglås utan nyckel. Märket på hänglåset är GUARD. Det kan dock gå både betydligt snabbare (och längre).


Ta till exempel ett hänglås. Tror ni att eran cykel är säker om ni använder ett hänglås för att säkra kedjan? Det enda du kan göra är att ta in din cykel.


Mer behövs inte för att bryta upp även de bästa låsen. Det konstaterar flera före detta . Jag undrar om ni har några tips hur man får upp ett hänglås på enklaste sätt? Annars är en bra metod för att få upp hänglås att försöka palla upp dem. Skriv upp ett bra hänglås till skåpet i omklädningsrummet också.


Om man vill bryta upp ett hänglås skall man slå med en hammare mot den del av låskroppen där bygeln. Ska ha hänglås o sätta på där bak så ingen kan sno stackarn. Skall mycket till att först bryta upp bilen och sedan klippa inne i bilen.


Tid att bryta upp : fem slag med hammare , Kapning med vinkelslip sex sekunder. Flera av låsen i testet går att bryta upp med bara en skruvmejsel.

Den svagaste delen av låset attackerades med hammare för att få bort. Med hjälp av avbitartång, hammare , borr och vinkelslip får de uppdraget att så snabbt som möjligt bryta upp de tio låsen. En låssmed anlitades för att bryta upp låsen, och därmed kontrollera deras säkerhet. Bygellås - Liknar ett stort hänglås. Man ska försöka fylla så mycket som möjligt av bygeln för att göra det svårare att bryta upp.


Lås cykeln med ett bra och gärna certifierat cykellås eller med hänglås och kätting i klass 2. I väskorna finns en skruvmejsel, en flaska kylsprej och en hammare , en bultsax. Den försöker Isak trycka in i nyckelspringan för att bryta upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg