fredag 23 december 2016

Hur håller man kön i biljard

En Biljardkö, används för att utföra en stöt när man spelar biljard. Traditionellt är biljardköer tillverkade av sockerlönn som är ett mycket hårt träslag. Hon är en av dem som håller i aktiviteter för de äldre, och satt för några månader sedan och funderade över hur man kunde komplettera det . Det går till så att en dator registrerar bollarnas läge och hur man håller kön , och beräknar hur bollarna kommer att studsa.


Hur en person har ett kön i hög grad påverkar noggrannhet och allmän framgång i biljard.

Kungen säger att nyckeln till en stark biljard Spelet börjar med att finna tröst. Det gäller för både en spelares inställning och hur han håller kön. En av de viktigaste aspekterna i omgång biljard är korrekt hålla kö. Detta kommer att vara handen håller den lilla änden av kön.


Bara man vet hur kön beter sig, och man har känsla för biljard går det säkert bra. När du spelar biljard eller pool, håller kön är en viktig del av ditt spel. Det sätt som du håller kön och göra ditt skott avgör hur bollen färdas.


Håller form och spelegenskaper under lång tid.

Snooker, biljard och pool är långt mer komplicerade än de först verkar vara. Ett problem många amatörer har när man spelar snooker är att de oavsiktligt håller. Med ditt kön ligger under ditt syftar ögat, rikta den vita med din boll planerade väg.


Med den vita spetsen vid borta från den vita bollen, närma sig och gå ner i din . Hur spelar han biljard egentligen? Men det finns ett aber, sa Sean när de såg Dave gå in på Eagle Liquors. Kratta – Spelaren får använda en kratta för att stödja kön under stöt. Satte mig och funderade på hur många olika käppar man avverkat genom åren. Ett tag skulle man ha ett räfflat gummigrepp på kön som rullades på, . Man måste ha mer kontroll på bollarna och pinnen man håller i och ha balans och skarpa ögon!


Lär dig hur du greppar en biljardkö på bästa sätt. Innan du låter kön träffa bollen, sikta mot bollen ett antal gånger, så att du . Att inte spänna sig vid stöten, det är ungefär grundregeln för hur man ska. Den hand som du inte håller i kön med är din bordshand.


Jo, sedan när man har spelat och känner (om man någonsin kommer till den punkten) att kön håller ens nivå tillbaka så kommer det väl läggas . Hur många biljardspelare i Sverige är på din nivå?

Marcus Chamat håller inte helt med om att biljard till hundra procent handlar om. Om man tror att det inte krävs god fysik för att med kön putta på biljardbollar har man fel. Resultatet visar att lärare behandlar elever olika utifrån vilket kön de tillhör.


Någon som håller med om detta är socialantropologen Britt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg