tisdag 20 december 2016

Bröllop lidingö

Bröllop på Lidingö i Stockholm. Anledningarna till att vilja samla familj och vänner är många. BRÖLLOP I ROMANTISK SKÄRGÅRDSMILJÖ. På Elfviks Udde, längst ut på Lidingö , firar ni bröllop på en avskild plats, omgivna av havet.


Sjöhuset Festvåning ligger intill Breviks småbåtshamn på Lidingö och har en magnifik vy ut mot vattnet. Hyr den för ditt bröllop eller födelsedagsfest.

I drömmar och kärlek är ingenting omöjligt. Hos oss är du gäst på din egen fest! Regnar det kan ni alltid ta drinken i trädgården. Oavsett årstid har vi alltid grönska. Antingen är ni i vår matsal eller i vår unika trädgård med en av Sveriges.


Att gifta sig på landet med naturen utanför dörren är många människors dröm. Boka vigsel i de vackra kyrkorna i Lidingö församling, Svenska kyrkan. Med ett bröllop i kyrkan får ni hylla kärleken på riktigt.

Långängens gård på Lidingö måste vara ett ett av de bästa platserna som finns att ha sitt bröllop på. Kolla här så ser ni hur det kan se ut. Skall fota min svägerskas bröllop i Lidingö kyrka, med efterföljande fest i ladan på Långängens gård. Har inte fotat på dessa platser . Björn och jag har jobbat ihop för många år sen, så när han ringde och fråga om jag vill fota deras bröllop.


Jag vill gifta mig i Lidingö kyrka och helst ha bröllopsfest på Lidingö , men det verkar svårt med mysiga ställen. Lidingö stad erbjuder borglig vigsel både i stadshuset och utanför stadshuset. Vid vigsel utanför stadshuset bokas önskad lokal av paret själva. På Lidingö finns många romantiska platser, längs vattnet och naturområdet i Elfvik. Här har Anders E Skånberg fotograferat många bröllop.


Festlokal vid vattnet på Lidingö med sjöutsikt från matsal. Perfekt för bröllop liksom företagseventet. Elfvik Strand Lidingö - Utsikt över båten Vaxholm . Befinner du dig på Lidingö och söker catering? Vi har också uthyrningsgods.


Louise och Malcolm gifte sig i Lidingö kyrka en solig dag i maj. Septemberbröllop kan ju vara lite hur som helst med vädret, men .

Super mysig och liten restaurang. Rönneberga är en kurs- och konferensgård på natursköna Elfviks udde på Lidingö , minuter från Stockholm city. Boka en konferens med kollegorna hos oss!


Högberga Gård Hotell, Brevik Bild: Högberga Gård.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg