måndag 26 december 2016

Förlovningsring palladium

Gillar du skimret och färgen av vitguld men vill ha något hållbart? Förlovningsringar i palladium har en unik glans och högsta hållbarhet. Vi designar ringar med bland annat frostad yta, diamantfacetterad yta och hamrad yta.


Men önskar du en ring tillverkad i en hård metall så är palladium rätt val. Det som skiljer sig mellan palladium och platina är att palladium är väldigt mycket .

Det är en ädelmetall och hör till gruppen platinametaller. Välj mellan ringar i gul silver, titan, palladium och stål. Fira lite extra på er speciella dag! Palladium är en nygammal ädelmetall inom smyckesbranschen.


Ta del av vårt sortiment och finn vigselringar eller förlovningsringar i . Här är materialguiden för dig som ska köpa förlovningsring eller. Vitguld utgörs av gul silver, koppar och någon vit metall så som palladium.

Skapa din helt personliga förlovningsring tillsammans med våra experter. De flesta av våra ringar går även att få palladium och silver. Jämför priser och läs recensioner på Smycken. This Pin was discovered by therese Olsen.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Jag och min sambo skaffade våra förlovningsringar i palladium i höstas. Tyvärr har ringarna inte hållit måttet. En förlovningsring i skimrande palladium i klassisk form med en liten twist från Schelins.


Längs ringens band finns små . Vi är specialister på vigsel och förlovningsringar i materialen gul platina, palladium , silver eller titan. Här hittar du din speciella vigsel- eller förlovningsring. Våra ringar är av högsta kvalitet och när du köper en ring får du ett certifikat som intygar detta. Vi funderar på att köpa våra ringar i palladium eller titan. Jag vill att min ring ska vara så vit som möjligt.


Beskrivning Recensioner (0) Relaterade produkter (8).

Denna ringstil kombineras ofta med. Unique Mokume Engagement and Wedding Rings. We know you are looking for the perfect ring that will be the unique symbol of your love and reflects your . The magnificent ring Halo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg