fredag 23 december 2016

Asfalt forarbeid

HVA MÅ DU TENKE PÅ FØR ASFALTERING? Underlaget er viktig med tanke på finish og kvalitet. Under følger noen punkter som er viktige med tanke på . Tilretteleggelse for asfaltering er meget viktig fagarbeid som krever stor nøyaktighet.


Godt forarbeid er helt nødvendig for å sikre et positivt sluttresultat. Noen enkle anbefalinger når du vurderer å bestille asfalt til din gårdsplass.

Forespørsel: Ring eller send oss en e-post. Deretter avtaler vi en uforpliktende befaring på stedet. På befaringen kikker vi over hva som skal gjøres og kommer . Få tilbud fra flere leverandører fra Molde. Asfaltering og forarbeider . Ta kontakt med oss for mer informasjon og råd om forarbeid når ditt prosjekt innebærer bruk av asfalt. Kontakt oss for en uforpliktende samtale i dag.


Mange skal sikkert gjøre noe med innkjørsel og gårdsplass - og tenker at asfalt er et godt alternativ.

Legge asfalt på privat vei ca 30xmeter pluss trolig ca 7xmeter ekstra på gårdsplass i enden av veien. I dag ligger det grus på veien. Hva slags materiale passer best for din oppkjørsel?


Medarbeidere asfalt og forarbeid i Bodø. Forarbeid før legging av asfalt. Er det tilstrekkelig fall for overflatevann? Litt mer utfyllende informajson om asfalt. Ved alminnelig bruk og riktig underlag kan asfalt ha en levetid på opp til til år.


Pris på forarbeid avhenger også av de spesifikke, lokale forholdene. See this and similar jobs on . Investering, forfall pott forarbeid til asfaltering. Hovudområdet handlar om utlegging og komprimering av asfalt og forarbeid i . Gjølme til Ofsta krysset fv. Her utfører vi alle typer asfaltarbei inkludert forarbeid før asfaltering. Vi produserer asfalt fra egne fabrikker og har en kundegruppe som dekker alt fra Statens . Minstelønna øker med kroner på asfalt og veivedlikehold.


Fornyingstiltak tunnel: Frøyatunnelen. Konsekvens av godt ment forarbeid.

Det ligger i detaljene dårlig asfalt knust forstøp. Har laget en kort for og imot liste. Krever medium forarbeid , – Vesentlig dyrere en singel.


Arbeidet som vil foregå er legging av geonett i forbindelse med forarbeid for asfalt. Statens vegvesen ber trafikantene vise hensyn og takker for tålmodigheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg