onsdag 28 december 2016

Anslutningsslang blandare

Anslutningsslang PEX, metallomspunnen mjuk, rak-vinkel. Typgodkänd för fast installation. Max vattentemperatur temporärt 90º, . Köpte en FM Mattsson blandare som jag tänkte byta ut mot min IKEA blandare.


Nu visade det sig dock att slangarna var lite olika.

Koppla trädgårdsslang till anslutningsslang. Rostfri anslutningsslang med slätända. Industrislang för anslutning av värmepumpar, värmepannor, pumpautomater osv. Vita anslutningsslangar av PEX. Gjodkänd anslutningsslang med innerrör i mjuk PEX och rostfri omflätning (2- pack).


Slangen är tillverkad av PEX-rör . Används vid installation av blandare.

Beställ allt inom Reservdelar till blandare m. Godkänd anslutningsslang med innerrör i mjuk PEX och rostfri omflätning (2-pack). GXSoft PEX Intro Soft PEX Soft PEX innebär att istället för fasta kopparrör så använder Gustavsberg. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Vilken blandare till vilket tvättställ? Hos Harald Nyborg hittar ni Blandare och vattenkranar till billiga priser. VIDEO: Det är lätt att förlänga rören till den nya blandaren om de skulle vara för korta.


Vi använder förkromade kopparrör till förlängningen. För koppling mellan vägg och duschkabin. Funktion, för Damixa blandare. Väggfäste med anslutningsslang.


För montage med duschblandare med anslutning nedåt. Välkommen in till en riktig VVS-leverantör! Inga produkter i kundvagnen.


Soft PEX-rör) ska matarledningens anslutningskoppling vara fast fixerad. Jämför pris på Badrumsinredning från tusentals webbutiker och se till att du gör .

Monteras direkt på blandaren (utlopp uppåt) eller med medföljande anslutningsslang till underkopplad blandare. Teleskopisk höjdjustering 2mm. Handdusch i förkromad mässing, 1- . VVS-PRODUKTER › Blandare , Duschset . Bli först med att recensera!


Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris. Hos oss hittar du praktiska och innovativa badrumskranar och blandare till riktigt bra priser. Välj bland många engrepps- och tvågreppsblandare i olika stilar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg