onsdag 21 december 2016

Årets färg 2018 inredning

Jan Vad är det för färger som gäller? Ljusblått och årets starka modefärg : lila! Här är våra bästa tips till att tolka ultraviolet oavsett stil.


Nu blir det beige, varmt och lite mer färgglatt än vad vi har sett på . Jan Årets inredning går i rosa, beige och blått, ja allt mer färg smyger sig in i våra hem. Vi har tagit fram förstoringsglaset för att utreda vilka trender .

Jan Här avlösjar vi hur du ska inreda hemmet – om du vill vara trendig. Men på årets Formex- mässa syns massor av läderdetaljer på möbler och småprylar. LÄS OCKSÅ: Inredningstrenderna du genast måste sluta med. Mar Det nya året har 70-talets former och färger i fokus, enligt inredningsdesignern Athena Calderone. Svängda möbler i fylliga färger menar hon är . Jan Här är årets hetaste trender och tipsen hur du kan anamma dem.


Varje år spår experter på Pantone vilken färg som kommer bli årets stora trendfärg. Redan när Pantone avslöjade att årets färg var Greenery kunde vi ana att pastellernas tid var förbi.

Naturmaterial och mjukt ljusa färger ger en lugnande känsla. Trots att lila har utsetts till årets färg både i inredning och mode kommer vi nog se. Häng med på inredningsexpertens trendspaning! Den årliga designveckan i Milano som brukar vara årets höjdpunkt tycker jag, där ser man ganska tydligt de. Vilka färger är du mest sugen på just nu (och framöver)?


Jan Så miljövänliga är årets inredningstrender ! Färgskalan är dämpad: Grått, beige, brunt. Vi inreder med rosa, grönt och blått med . Lite om färger , material, prylar och lite influenser bland influencers. Det är ett brett färgspann av rostiga bruna toner som samspelar med rosa . En medveten och hållbar färgkarta tros bli trenden med mjuka och sköna färger. Allt från brunt till blått . Midnatts lakan i färgen Dromedary. Efter att våra Instagramflöden svämmat.


Trendstefan är i Hongkong men hinner göra en snabb reflektion. Detta präglar såklart färgskalan som han tror kommer att gå i. Hitta dina favoritkulörer i Inredningskollektionen. De ljusare färgerna går bra ihop med basfärger som grått i olika nyanser, beige och.

På årets Design Week och Stockholm Furniture Fair möttes besökarna av . Jan Inom inredning går trendskiftena i ganska maklig takt och flera. Denna röda färg påminner om färgen på lerkrukor, den är jordnära och bekant sen . Jan De viktigaste färgerna i år kommer spänna från de rödbruna nyanserna. De rödbruna nyanserna fortsätter sin triumffärd från förra året och är fina.


Sättet vi önskar att leva på och sätten vi önskar att inreda på präglas av en . Färgen har handplockats ur Pantones färgstandardsystem för mode, textil, hem och inredning som går. Varje år utser färgjätten Pantone en färg till ” årets färg ”.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg