fredag 9 december 2016

Skylthållare 300x110

Våra skylthållare passar mer eller mindre alla fordon. Dekaltext till skylthållare. Vi har också lite mer exklusiva varianter som kommer att göra dina vänner avundsjuka.


Hållaren är tillverkad av svart plast. Storlek 3x 1mm varav listhöjd mm.

Svensk USA skylt dekal 3x 1mm. De allra flesta har en skylthållare och slänger skruvarna, vilket inte är bra för miljön. Andra förslag på snygga skylthållare till liten regskylt? De små enradiga skyltarna är 3x 1mm om jag inte minns helt fel.


Enkel montering av regplåten, nedre listen öppnas som ett lock, sen stänger man locket, alltså inga . Registreringsplåts hållare i krom, tillverkade i ABS-plast. Snygg o stilren skylthållare till din lilla svenska skylt (med måtten 110x300mm).

Tillverkad i högblank ROSTFRITT stål el svart pulverlackerad . Vi har bil- och garagetillbehören som får dig att längta efter kvalitetstid med bilen. LÅDA i akryl - 3x 3x 1mm. Tävlingsskylten kommer att ha storleken 3x 1mm eller 1x 1mm,. Ja, det kommer kanske att bli lite efterfrågan på skylthållare nu om det är.


Den lilla enradiga skylten ( 3x 1mm) får endast användas om . De nyare små svenska skyltarna är 300x1mm (11x3in), . För att den skall fungera korrekt skall . Leveranstid 3-arbetsdagar . Men 3x 1mm är aningen för brett, den gamla är ju 280mm bred och. USA-skylten ( 3x 1mm) . Någon av de föregående ägarna har ju byggt en slags skylthållare. Bak satte jag en liten skylthållare , så det blev liten skylt även bak per.


Personlig skylt, vit, svart, 5x 1mm, 3x 1mm, 1x 1mm, 2x 70 . Skylthållare för nummerplåten rekommenderas.

Högglanspolerat rostfritt stål. Inget kromsläpp, inga skruvhål i skylten. Dubbelgrind Octowood till paddock, 3x 1cm. Fotade fronten med en eu skylt med skylthållare , något uppflyttad:-).


SKYLTHÅLLARE med teleskopstativ och metallfot A4.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg