onsdag 14 december 2016

Lackera köksluckor

Professionell service med lång erfarenhet, professionellt utförda arbeten och service ut i fingerspetsarna arbetar vi för att skapa en så fulländad leverans för er. Vi specialiserar på sprutmålning av köksluckor , garderobsdörrar och golvlister. Vi är baserade i Arlöv och våra kunder finns i Malmö, Lun Trelleborg, Vellinge, . Trött på dina gamla köksluckor men känner att du inte vill byta dem? Vi är specialiserade på lackering av köksluckor i Linköping så att luckorna blir i stort sett . Byta till nya köksluckor eller lackera ?

Här får du tips om köksluckor när du ska göra valet att byta köksluckor eller måla om och lackera luckorna. Vi vänder oss både till privatpersoner som företag. När vi monterat ner luckorna och de är i väg för lackering , målar vi på plats passbitar ( mot en tilläggskostnad ). Vi utför jobb i dalarna, Mora, Falun, Borlänge, Karlstad men även övriga delar av . Vi lackerar köksluckor , dörrar, garderober, snickerier och möbler med mera.


Vi ombesörjer lackering av era köksluckor möbler innerdörrar o allt inom snickeri. Lackering är det självklara valet för. Pris ex Normal lucka 275:- Högskåp lucka 375:- Lådfront .

Jag har lämnat in köksluckor och dörrar på sprutmålning till bra resultat. Priserna varierar ganska mycket så det är värt att kolla upp. Funderar på att lackera om köksluckorna. Jag har provat att måla om köksluckor själv och det är absolut ingenting jag vill göra om.


Jag funderar på att lackera om mina köksluckor. Någon som vet en bra firma i Stockholmstrakten? Har googlat runt lite men så. Tullinge Lack lackerar köksluckor , fronter och dörrar, men även andra trämöbler.


Välkommen till Industrilackarna i Umeå! Vi erbjuder allt från lackering av köksluckor till helt nya kompletta kök. Se våra produkter på vår webbplats. Tänkte göra en tillfällig budgetlösning för att snygga till köket tills det ska göras om helt (2-3år bort) Köksluckorna vi har är köket är. Vi är det bästa valet för lackering av köksluckor i Stockholm.


Vi ger dig ett kök i nyskick till en bråkdel av kostnaden. Fasta detaljer målas hos kund. Vi utför lackering av kök, köksluckor innerdörrar, ytterdörrar, garderobsdörrar, butiksinredningar, snickerier, lister, möbler, järn- och stålkonstruktioner, plåt, . Vi rekommenderar att man inför sin bostadsförsäljning tar kontakt med en inredare eller stylist för att få en bedömning av vad som krävs för att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg