tisdag 20 februari 2018

Täckbricka skruvhål

Täckbricka i plast, finns i färgerna vit, beige eller svart. Original Whirlpool reservdel. Självhäftande täckbrickor som är perfekta för att täcka t ex skruvhål i stommar. Täckhattar för limning av toalett - stycken Täckhattar för att täcka skruvhålen på en toalettstol vid montering (limning) med silikon.


Var köpa täckbricka till brädavlopp diskbänk?

Täck bricka för förstora hål. Avsedd för att täcka gamla större hål i luckor, skåp och lådor. Döljer alla borrhålen i vitrinskåpet eller den öppna hyllan.


Passar alla produkter med mm hål. Antal i förpackning: 1styck. Avsedd som utfyllnad av de stora mm hål som brukar finnas i moderna dörrar. Click One Two täckbricka till finish omkring handdukstorkare och radiatorrör.


För vattentät väggenomföring.

Produkten finns i flera varianter. Rostfri och blankpolerad med grått gummi. FALUPLAST TÄCKBRICKA HÅL 12MM YD 40MM, PLAN DELBAR VIT. Dubbel förkromad täckbricka med grått gummi, 40cc.


Bottenventil, 1mm sil, styvt bräddavloppsrör och täckbricka. Bräddavloppskåpa med skruv och täckbricka. Täckplatta som används om den gamla blandaren krävde större hål än den nya.


Detta glättrade handtag i mässing kommer med matchande täckbricka. Snyggt och samtidigt smidigt om du har existerande skruvhål du behöver täcka. Vi kompletterar nu sortimentet med en vit täckbricka för röruppgångar exempelvis under radiatorer. Alla priser visas inklusive moms. Gänga för montering av bricka, inga extra skruvhål i tätskiktet krävs.


Täcker skavanker vid rörgenomföringar. Tillhörande skruv se art nr. TFXH x mm, elförzinkad. Rörtätningen bildar en täckande.

Kaminkungen erbjuder Sveriges mest prisvärda kaminer, braskaminer och skorstenar. Handla er nya kamin tryggt i vår webbshop. Jag har fyllt hålen med silikon, . Logga in eller ansök om användarkonto för att se produkters priser och tillgänglighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg