tisdag 13 februari 2018

Inredning 2018

Räkna dessutom med att den gröna trenden . Det behöver inte vara drastisk . Att bygga bostäder som känns moderna vid tiden för inflytt kräver att man ligger i framkant. Härligt glassiga och mjuka färger kommer vara en stor trend inom inredning såväl som inom mode i år. Välj själv hur glassigt du vill ha det i ditt . Jannice Wistran feng shui-expert och bloggare hos Sköna hem tipsar om trender .

Trots att marmor fortfarande är ett säkert kort när det kommer till inredning. Mitt i huvudstaden i Corner House hittar du denna exklusiva och minutiösa takvåningen – helt klart något att kolla in för den som älskar lyx och stilren design ! Nytt år, ny inredning – här är trenderna du inte ska ta med dig in i januari. Varför är inredning viktigt för dig?


Förbered för härliga middagar i vår med en ny och stor matgrupp. Inredning ska ju i slutändan vara personlig och vald med hjärtat . Stilfullt avskalat, dimmiga gråtoner och svalt grönt är det som gäller. Detaljerna är antika och mönstren hämtade från växtriket.

Inspireras online på Hemtex. Visst går stjärntecken och inredning hand i hand. Horoskop sägs, som bekant, påverka din personlighet och även om det bör tas med en nypa . Vårens kollektion, SSbjuder på vackra jordiga pasteller i sammet.


Trenden med metaller i inredningen håller i sig och nu finns . Porslin med citat, ljuslyktor, kuddar m. Inred med ERNST i hemmet och skapa en mysig stämning! Handla ERNST inredning online. De senaste årens trender inom inredning har handlat om att både blicka . Sovrummet är den mest personliga platsen i hemmet, samtidigt som det kan hamna lite i skymundan när det gäller inredning. De är bladmönstrade, zebrarandiga, grafiskt mönstrade och blommiga. Jordnära färger, kalla metaller, ökat hållbarhetsfokus och naturmaterial tar plats på inredningskartan i vår.


Avskalat och stilrent eller färgstarkt och roligt? Nu närmar vi oss jordtonerna igen med sand och trä i kombination med glas och sten. Låt våra trendspanare berätta om fem starka badrumstrender som . Den är vald för hur perfekt den matchar och knyter an till naturens lugnande färger, som ett skogens hjärta helt . Nordens ledande mötesplats för formgivning och inredningsdesign.

Bland Ikeas sommarnyheter hittar vi lättskötta utemöbler i aluminium och eukalyptus. Solcellsdrivna bordslampor med LED-belysning. Med kunskap, tradition och gedigen känsla för rätt . Constantly on foot Trendstefan scouts for new phenomena in interior, design, fashion, food and other things we dream of.


Hitta dina favoriter bland säsongens inredningsnyheter, textilier och dekorationer på åhlens. Vi har något för hemmets alla rum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg