tisdag 20 februari 2018

Asterix och obelix filmer tecknade

Tecknade barnfilmer på svenska tal. De gamla varianterna med svenskt tal. Manuset är skrivet av René Goscinny och serien är.


När de till på köpet gör utflykter till gallernas by . Det dröjer inte länge förrän han har hela landet i ett järngrepp.

Caesar har inlett sitt fälttåg mot Britannien. I en liten by håller en handfull modiga britter stånd mot. Handling:Hövdingen Majestixs släkting Justforkix besöker den lilla byn i Gallien.


Alla som är bekanta med den tecknade serien och de sköna gestalterna. Inlägg om tecknade filmer skrivna av finuppisen. Tag Archives: tecknade filmer. Mycket troget sitt tecknade original. D-tekniken i en film som baseras på en ganska actionfylld serie, .

Romarna har kidnappat Miraculix och försöker tvinga ur honom receptet för den magiska drycken. De böcker inom tecknade serier som sålde bäst föregående vecka. Eller sett de tecknade filmerna. Jakob Åsell har sett en av årets bästa filmer.


Asterix et Oelix contre César. Astérix et Obélix contre César är en fransk film om Coscinnys och. Törnrosa är en tecknad film av disney. Okej film men inte lika bra som de andra tecknade.


Du ser filmer , serier, sport och tv-program från TV4. Här har vi samlat familjens nästa fredagsfilm och barnens tecknade favoriter. Endast gjord för att mjölka pengar ur något vackert och bra. Dom tecknade regerar det här suger dase. Att göra spelfilm av komiska tecknade serier är inte alltid så lätt.


Filmen vänder sig till alla som har humor oavsett ålder. I tecknade serier över hela världen har man länge kunnat följa de tappra gallernas kamp mot . Här blir det fånigt långa stunder och korta roliga avsnitt plus nyfikenheten på en del franska bra .

Vill ha förslag på tecknade filmer som både vuxna o barn kan se. VHS filmer Barbie, Lilla sjöjungfrun, Angelina, Pocahontas, Circeline.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg