torsdag 15 februari 2018

Sidsid handfat

Inred ditt badrum med våra handfat i mässing koppar tenn eller marockansk keramik. Här hittar du unik inredning för ditt badrum eller spa. Mässing blandare koppar armaturer . Vacker modell där klassiskt hantverk möter.


Här med ett nytt mönster vi kallar . Ny design av handfat med en välvd uppbyggnads kant som ger ett organiskt formuttryck mot bänkskiva.

Vackert handslaget handfat i tennlegering med en härlig. En smart lösning för de mindre utrymmena. Utformningen i mitten lämpar sig väl för håltagning vid installation av blandare, utan att . Marockanskt handfat i keramik. Ett vägghängt handfat i kraftig solid mässing.


Handgjort silverfärgat handfat i tennlegering. Kopparhandfat i handknackad koppar gediget hantverk. Designen är ett traditionellt marockanskt mönster med inspiration från havet.


Perfekt för den mindre toaletten.

Finns i olika former och storlekar. Ansluts lätt till svensk standard. Komplettera med pop-up ventil . Handfaten är tillverkade i en vitlera och bränd på hög temperatur för extra god hållbarhet. Här i utförande svart-grå-vit med guldkant. Djup 11cm och med en ren kant på 4cm.


DIPDYE handfaten är tillverkade i en spansk vitlera som ger handfatet unika egenskaper i hållbarhet samt extra god förmåga att motstå missfärgningar. Ett litet handfat i mässing handgjort i marocko. Handslaget handfat mässing gediget hantverk. Installeras svävande ovan bänkskiva.


Förskjutet utlopp med bräddavlopp. Nu har äntligen vår nya modell kommit på handfat. En modell som lätt installeras stående på bänkskiva, kommo gammal möbel eller varför inte. Handmålade handfat i marockansk keramik med mönster. Ett välarbetat handfat i mässing patina i modell efter de traditionella Fez handfaten.


Tillslut efter mycket letande hittade jag till sidsid , en webbshop med ett fint marockanskt sortiment, bland annat handgjorda handfat i mässing, . Handfat , badkar och detaljer i koppar, mässing och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg