tisdag 13 februari 2018

Elfvik bröllop

Förrätt med ett glas vin samt påfyllning. Varmrätt med två glas vin samt . Varje bröllop är unikt och vi skräddarsyr varje del efter ert önskemål. Kontakta oss för ett möte och upplev lokalen . Vi anordnar bröllop och fest i mangårdsbyggnaden för upp till 1personer, med.

Planerar du för bröllop , 50-årskalas, dop, företagsfest? En festlokal med speciell karaktär och . Hälsa på våra getter, höns, kaniner, får eller hästar och besök våra olika verksamheter på gården. Där har ni er fest bland får, hästar, höns och getter!


Ladan ligger på Elviks går längst ut på Lidingös norra sida. Vi disponerar den i sin helhet och den är lämplig till fester för max personer, . Elfviks gårdsbistro erbjuder soppor, .

Ordnar event med full service. Perfekt för bröllop liksom företagseventet. Vi arbetar efter mottot att varje bröllop är speciellt och ska spegla brudparet. Här har Anders E Skånberg fotograferat många bröllop.


En plats där kärleken får fria händer att skapa det perfekta bröllopet ! Vi gav oss ut i den magiska höstnatten och målade med ljus. Maria hade verkligen en cool klänning som passade henne . Villa Lovik - ett konferenshotell på Lidingö som ger dig en känsla av skärgård och lantliv endast minuter från Stockholms City. Har allt: julbor festvåning, bröllop , konferens, bistro, cafe. Jul Har ni varit på ett helt magiskt bröllop i förtrollande miljö, isåfall vart?


Boka en konferens med kollegorna hos oss! No information is available for this page. Ni kan hålla vigseln i vårt mysiga kapell för att sedan fortsätta. Det blev att hälsa på djur, klättra på en . Vi hade med oss picknick och det var strålande sol.


Kan nämna att när jag började läsa in korten från bröllopet höll jag på att sätta kaffet.

Här arrangerar vi konferenser, utbildningar, fester, bröllop och events. Det finns förmodligen inte en bättre plats att hämta kraft, energi och inspiration än i denna. Apr Fredag öste regnet ner för att sedan bli en underbar vårdag på lördagen… det var fantastiskt att se när man vaknade på lördagmorgonen att . Man kan även ordna fester och bröllop här.


Bröllopsfotograf Jan Gleisner, Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg