onsdag 14 februari 2018

Laminera a3

Våra lamineringsmaskiner hjälper dig att laminera viktiga handlingar,. ASydd skyddsficka i karton, används för att förhindra trassel med lamineringsfickor som fastnar i maskinen. Laminera papper - Hur laminerar jag papper på ett snyggt sätt?


Att laminera material har många fördelar. Vad är maximala storleken på det material du önskar laminera ? Lamineringsmaskiner finns med valsbredd A Aoch A2.

Laminera dina trycksaker för ett hållbart och snyggt resultat. Gör profiltryckare sånt här? Vi har allt du behöver för att kunna laminera på ett professionellt och hållbart sätt.


Beställ allt du behöver för laminering. Peak Educator AFicklaminator. Leitz iLAM Home Office är en kompakt Alaminator.


Laminera för att få dina dokument hållbara och tåliga - skydda viktiga papper, bevara och skydda dina . Den här maskinen värms upp på bara sekunder så att du snabbt kan laminera ett . Vi skriver ut det mesta på Aeller Aoch önskar man annat format krävs efterbehandling.

Skrivarna har marginaler på ca 5mm runt om. Ett Aär dubbelt så stor som ett Aoch ett kuvert för Aheter C5. Inte helt lätt att ha full koll på alla pappersformat.


Vi på tryckeriet JustNu hjälper dig gärna att . Vi kan laminera ficklaminat i format visitkort till Aformat eller i vår Titran Rullaminator som klarar både varm och kallaminering. Med den här enheten kan du snabbt laminera ett dokument på upp till A-storlek på 80 . För kopiering i Aoch Ahar man ett stort urval av papper och material att välja på. Använd ett ark som bordsunderlägg.


För att göra arken tåligare kan du laminera dem. Detta kräver en lamineringsmaskin som tar A3. Dubbel, A 50 Offert. Tillgängliga storlekar: A, Aoch A5. Inspirerad till att laminera.


Finns i storlekarna A, Aeller efter önskemål. Perfekt för t ex maskininstruktioner, testinstruktioner m. Helautomatisk höghastighets laminator i Aformat med unik sensorteknologi. Känner av dokumentets tjocklek och anpassar automatiskt till optimal hastighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg