torsdag 15 februari 2018

Voks til marmor

Beskrivelse: Marmor- og stenvoks på 2ml fra Les Frères Nordin anvendes bl. Granitbutikken har et bredt udvalg af plejeprodukter og problemknusere til natursten. Denne pasta fjerner effektivt fedt, olie, voks pletter og misfarvninge.


Marmor bordplader bliver let ridsede, og uden hyppig pleje er de ikke særligt. Skurepastaen er velegnet til marmorvaske i . Mange lejligheder og boliger i Alanya har støre mænger marmor.

Voksen påføres med en ufarvet klud. Behandlingen kan gentages, til pladen er mættet. Og tilmed er der den fordel (frem for voks ), at overfladen er blevet helt.


De holder ikke nær så længe som diamant, men til marmor burde det . Til daglig rengøring af et marmorbord anbefaler vi anvendelse af en fugtig. Marmor er et porøst materiale med stor evne til at opsuge van . Bivoks eller anden syrefri voks er velegnet til mætning af overfladen på granitbordplader. Voks til marmor – Må ikke bruges på poleret natursten. GODE ALTERNATIVER TIL DETTE .

Plejemidler til Marmor og Natursten. Fjerner lag af voks , tynde lag betonfilm, sod- og. Til beskyttelse og vedligeholdelse af gulve af terracotta, klinker, antik marmor og. Alfix CeraFill colour (Flisefuge), fugebredde op til mm - giver en glat og.


I tørre rum anvendes Alfix Gulvpleje som kombineret vaske-plejemiddel med voks , der giver. Til upoleret marmor kan alternativt anvendes Alfix Gulvglans, hvis der. Franske naturvoks til rengøring og polering. TIP: Prøv Matas Marmorrens, hvis du har fået kalk på din vask (hvis du ikke havde fået brugt voks til at beskytte). Har du et bord i enten marmor , granit eller skifer?


Din bordplade har rigtig godt af at få tilført bivoks eller en anden voks , som er fri for syre. Men rigtigt valg af sten, i forhold til funktion og indbygningsmetode, samt korrekt. Granit, marmor og kalksten anvendes stadigt mere og mere indendørs i byggeriet,. Flere vedligeholdelsesprodukter indeholder voks , hvilket i længden kan . Hele processen går fra grov til finere og finere for at ende med en voksbehandling (der samtidig er en polering). Sørg for at bruge syrefri voks.


Stort udvalg i hårfjerningsvoks på Nailmania. Fjern uønsket hårvækst med hårfjerningsvoks til spartel. Køb varer for over 45- og få fri levering med GLS.

Bedste resultat opnås, hvis grøden får lov til at trække ind natten over. Det overskydende sæbe vaskes herefter af. Poleret granit behandles med syrefri voks.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg