måndag 12 februari 2018

Sockelskruv vit

Sockelskruv vit 4x45mm 100st. Leverantör: ESSVE Sverige AB. För montering av listverk, socklar samt massiva furugolv inomhus, mot underlag av trä eller stålregel.


List- och sockelskruv avsedd för montering av listverk och socklar inomhus. Det lilla skruvhuvudet ger bra . Gulkromatera vitlackerat huvud. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Unika egenskaper som förbättrar idragningen. NP Nilsson tillhandahåller allt från grun väggar, infästning till takstolar, väggelement, inredning, kök och bad.


Vi har butiker i hallan skåneregionen. Artikelbeskrivning: Avsedd för att montera golv och socklar . Den perfekta skruven för montering av golvsocklar och andra listverk. Ja det finns vit skruv till socklar. Borrdimension beror mest på pluggval men mm och röd eller gul plugg borde fungera.


LIST,SPÅN, SOCKELSKRUV SKALLE 5mm PH VITLACKAD. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Vass spets och gängor anpassade för förankring i trä. Gängorna griper omedelbart samtidigt som de reverserande gängorna . Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Med en hög indragnings effekt. Går lätt och snabbt att dra in i listen. List och sockelskruv för träregel. Listskruv används för att montera invändiga lister och socklar emot trä.


Listskruven har ett PHgrepp och levereras gul eller med vit skalle. Vit , 1 BASTA A Accepteras. I vårt sortiment finns allt du behöver inom spånskruv, golvskruv och sockelskruv.


Välkommen till oss på Grabber! Cirka 9DKK (inkl. moms). Beställ allt inom Självborrande skruv m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg