onsdag 7 februari 2018

Gravstenar uddevalla

Gravstenar Gravvårdar - företag, adresser, telefonnummer. Vi har ca 3stenar i orderstocken för snabb leverans, ca 2-veckor. Ett modernt stenhuggeri specialiserat på att tillverka gravstenar.


Vi tillverkar efter era önskemål endast med beprövade stenarter anpassade efter nordiskt klimat. Denna hemsida finns för att kunna visa ett axplock ur vad som kan göras i sten och för att starta ett intresse mellan Dig och Bullarens Stenhuggeri. Danebergs Begravningsbyrå - Den lilla och personliga begravningsentreprenören, vi hjälper dig i sorgen.

Vi hjälper dig med att köpa en prisvärd gravsten av god kvalitet. Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten. Personliga gravstenar efter önskemål. Varje människa är unik och dess minne är alltid värt att bevaras. Här finner du ett urval av gravvårdar som vi tillverkar.


Kontakta oss gärna för mer . Andreas Voss och Christer Hansson arbetar med att säkra gravstenar. Jonny Leandersson är teknisk chef på Svenska kyrkan i Uddevalla.

Vill du få koll på breda gravstenar ? UDDEVALLA : Många gamla gravstenar i Uddevalla är tills vidare säkrade med spännband och stolpe alternativt nedlagda. I Uddevalla pastorat är upplåtelsetiden för gravrätt till gravplats år. Om det finns en gravvård på graven ( gravstenar eller liknande) kommer . Tillverkning av gravstenar , köksbänkar, bordskivor och trappor i granit och marmor.


Stenhuggare med ett gediget hantverk med leverans i hela landet. Tusentals gravstenar har fällts på begravningsplatser runtom i. BROGRANIT gravstenar från Bohuslän. Det konstaterar Anders Gustavsson som jämfört gravstenar i Sverige. Denna avlidna medelål- ders kvinna var innehavare av butiken Anitas gardiner i. Gravsten väljs normalt bara vid val av en vanlig kist- . Wilhelm von Brauns gravsten på Norra Kyrkogården, Uddevalla.


I bakgrunden skymtar ett hus. Test av stabilitet hos gravstenar av olika utförande, nyare och äldre . Postadress: Uddevalla kommun. Bilder och dokument från Uddevalla kommun.


Unik prisgaranti ger dig alltid lägsta pris på gravstenen ! Välkommen till Lanestams Begravningsbyrå i Uddevalla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg