måndag 19 december 2016

Väggpanel trä

Tak - och väggpanel Rustikk Panel för både väggar och tak som skapar en känsla . Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Med vitmålad panel eller inomhuspanel i ett annat utförande kan du på ett enkelt sätt åstadkomma . Panel i massivt trä är tidlöst och kan användas både i tak och på vägg. Därför är det bra att låta väggpanel.


Panel av trä har en robust och tålig yta som passar i många utrymmen, såväl i bostäder som i lokaler och industrier.

I det moderna boendet kan den inredningsintresserade sätta sitt avtryck på vardagsrummet, sovrummet, köket eller hallen med denna väggpanel. Det gör att du med trä kan skapa ett hemtrevligt och mysigt rum. Att välja en panel av riktigt trä ger en skön atmosfär och gör rummet levande med sin struktur. Tall och gran är mjuka träslag som ger god akustik. Oavsett vad du söker för panel till ditt hem hittar du det hos oss på K-rauta.


Vi erbjuder ett stort utbud av panel från Valbo trä. Att montera paneler är ett effektivt. Vilken panel passar ditt nuvarande rum allra bäst?


Sjöbod har en borstad yta som ger naturtrogen känsla av trä som nötts av väder och vind.

Attityd Rough har en finsågad yta som ger ett tufft och modernt intryck. Panelen är färdigmålad och ger därmed ett snabbt och snyggt resultat. Vit eller ljusgrå vågrät panel , gärna med lite ruff yta.


Matcha med ett blåvitt tema eller med möbler i mörkt trä , brunt läder och mönstrade . Träpanel på väggar och i tak ger en varm känsla åt rummet. Har en finsågad yta som ger . Väggskiva fibo denver white . Väggpanel Smartwall Stockholm. En komposition av fashion och industri visar Stockholm i sina egenskaper.


Blandningen av modevita- och industrigråa toner är . Kvalitetspanelens yta är av äkta trä , vilket gör att panelen ser levande och. Det är mycket enklare att montera en. I småhus får träpanel sättas. Svenskt Trä i samarbete med 5bygg- och trävaruhandlare.


Det finns allt från slät panel och den klassiska pärlsponten till allmogepanel. Kontrollera om det är trä , tegel eller betong i väggen och gör infästning som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg