fredag 9 oktober 2015

Rengöra toalett ättika

Många drar djupa suckar så fort de tänker på att rengöra toaletten och förknippar detta. Det tar enkelt bort svåra fläckar, mögel, fungerar avkalkande . Finns det något som ättika och bikarbonat inte rår på? Det verkar faktiskt inte så. I den här videon visar Hometalk hur du rengör en riktigt .

Svåra fläckar i toaletten avlägsnas enkelt med ättika och en borste. Du kan också ta bort lukter genom att hela ned tre koppar ättika , låt vara en . Rengör med ättika – skinande rent badrum i dag! Så här gör du: Spruta lösningen på badkar, handfat, toalett och i kakelfogar.


Vi är många som frågar oss vilka rengöringsmedel som egentligen är bäst. Affären är en djungel full rengöringsmedel att avkalka toaletten , . Nej, det finns betydligt lättare sätt att rengöra en toalett på och vi tänkte vis a hur genom att.

Blanda ättika och ljummet vatten i en sprayflaska och spraya. Häll lite ättika i toaletten innan du lägger dig och låt det stå och dra över natten. Använd din toalettborste och en tvättsvamp (längs kanterna) och du får en . Det finns även andra sätt för att rengöra toaletten och där man inte. Ett bra tips är att du fyller en sprayflaska med Ättika och att du . Alltså inget egentligt fel på själva toaletten.


Jag tycker ättika i sig luktar fräscht när man gjort rent med det, men jag har förstått att där är nog . Att rengöra saker som diskbänk, handfat och spis kräver ofta någon form av. Vid all rengöring med ättika bör man vädra ordentligt och inte dofta på själva. Däremot saker som handfat, toalett , avlopp, diskbänk, spis, kyl och möjligtvis . Vi har en gammal ful toalett som aldrig blir riktigt fin men en sak har hjälpt . Vi alla vet att det är knepigt att städa toaletten.


Den här klippet visar hur du gör rent toan, med vinäger. Och du kan använda det till . Toaletten är ett område i hemmet som kräver regelbunden rengöring , eftersom rester och enzymer snabbt samlas på toaletten ytan , vilket ointressant .

Marlene Eriksson: Ta lite ättika på diskbänken, och sen lite diskmedel så. Har problem med småkusar på toaletten. Rena kakelfogar med bakpulver, samt städa med citron och ättika. Så rengör du bäst kakel och fogar – bra tips! Läs också: enkla sätt att få bort fula fläckar i toaletten.


Du behöver bara en flaska ättika för att kunna städa i stort sett hela hemmet. Dessutom är den bra för rengöring av kattens toalett !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg