torsdag 8 oktober 2015

Marksten för bil

En marksten i betong med mjukt rundade kanter och slät överyta som passar i alla trädgårdsmiljöer. MarkstenAR som du kan köra bil på till uppfarten. Stenen är 5cm tjock och därmed körbar för bil , med andra . Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Hejsan, Vi skall lägga marksten på vår garageinfart, Bender.

Läste i ett reklamutskick att de 50mm plattor de sålde klarade bilar upp till 2ton. Lägga extra marksten som parkeringsplats? Köra på ej körbar marksten ? Tänk på att välja rätt tjocklek om du vill köra bil på ytan.


Plattläggning blir allt vanligare, och för den som vill lägga marksten eller plattor ger. Det är dock viktigt att vara extra noggrann när man lägger marksten för bil. Flisby har ett stort sortiment av betongplattor och betongsten.


Stenplattorna finns i många storlekar och färger och till varierande priser.

Välj vad du vill ha till bra . En tumlad marksten är mer förlåtande om Ni ska köra bil på den, märken. Här kan ni se ett litet urval av vårt utomhussortiment. De flesta väljer att lägga marksten vid entrén och uppfarten, för att underlätta för gående och bilar som ska. Få reda på hur du enkelt lägger marksten med tips från vår expert.


Ska du däremot lägga en garageuppfart behöver den klara trycket från bilar. Letar du efter mur och marksten ? På K-rauta erbjuder vi det du behöver inom block, marksten , dekorsten och underlagsmaterial. Vi har pålitliga och gedigna . Den grå- och grafitfärgade sorten finns i 8cm för att klara tyngre bilar samt i de större storlekarna 90xoch 90x(beställningsvara), kontakta oss gärna för . Här hittar du bra tips om marksten när du ska välja markstenar till trädgården. Garageinfarten bör vara så bred att en bil med öppna dörrar får plats. Vanlig användning av betongsten.


Offert att sätta marksten och annan stensättning. Har en uppfart för bilar som vi skulle vilja lägga ny sten på. Vad ska jag tänka på när jag lägger marksten ? Om du inte belastar beläggningen med en bil räcker det med ca cm.

Men marksten rör sig väl om man kör på det? Jag älskar det där knastrande ljudet när en bil kör upp på singeln eller när någon promenerar . Våra verksamheter består av fabriksbetong som levereras i egna bilar samt tillverkning av marksten , murar mm. Klicka här för att läsa mer . Med rätt vinterskötsel av marksten och plattor slipper du onödigt slitage.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg