tisdag 10 oktober 2017

Borra i betong tar stopp

När jag borrat 2cm tar det stopp. Det är någon som försöker borra i mitt hus just nu - betongvägg. Borrar i betong , men borren bara snurrar runt.


Går bara att borra 2cm in i väggen, måste fästa en skruv. Går ej att borra i väggarna? Går inte att borra i väggen.

Lite åker borren ju oftast iväg vid borrandet i betong och borras alla på. Kör betongborr tills det tar helt stopp , byt till metall och kör tills det tar. Stöter på metall varje gång jag borrar i. När du ska borra i betong , tegel eller sten, bör du välja en borrmaskin med slagfunktion som inte bara roterar, utan även har en rörelse fram . Har en riktig kraftfull borrhammare!


Helt kört, provade nytt hål med samma . Skulle sätta upp en vägglampa i en vägg jag tidigare inte borrat i. Börjar borra (slagborr, rätt borr) och det tar stopp. Borrar du nu så kan det vara grannarnas samlade hat som sätter stopp för dina äventyr.

Ska man borra mycket i betong ska man ha en borrhammare. För allas skull ger man fan i att borra med något som tar timmar på sig . Försöker borra i betongen för att sätta upp en grej. Har testat på random ställe också . Om du vill borra i mycket hård betong behöver du kanske en borrhammare. Bosch tar inte ansvar för om anvisningarna är ofullständiga eller fel.


FixarTV tipsar om hur man går tillväga när man borrar i betong. Många drar sig för att borra om det är hårda material som ska forceras. Här får du bra tips på hur du gör och vilken borr du ska använda men . Det är inte svårare att borra och fästa i tegel än i andra hårdbearbetade material,. I jämförelse med betong är tegel mera poröst och därmed inte lika hållfast.


Stoppskruven för insexsnyckel mm skruvas tills det tar stopp. Betong är ett mycket hårt material och besvärligt att borra i. Handhållen borrning i betong med armering rekom-. Häng tavlan snabbt och enkelt. Elförzinkad krok utan stopp. Operating_instructions_DD_500-CA_.


Tryck in excenterskruven i borrsliden tills det tar stopp.

Förvaring och arbetspauser vid minusgrader. B) Porös betong : Ø mm plastplugg och Ø mm fransk skruv. Vrid nyckeln moturs tills det tar stopp , dvs som man normalt låser låset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg