fredag 27 oktober 2017

Sten med bild och text

Handtextad och handmålad sten för ett personliga hem eller personligare gåva. Vacker tanke till bröllop och dop, . Mia Johansson Hej kah vill ha en sten på mina barnbarn. Personliga ljusstakar, du bestämmer själv vilken text du önskar. Resta stenar med text och bilder !

För mer än tusen år sedan beställde den danske kungen Harald Blåtand ett minnesmärke. Slipad natursten med ingraverad text. Bild på Sten - Älskad för alltid. Nu kan du designa dina egna glasblock och få ditt motiv med bild i glas.


Motivet kan vara människa - djur - naturen) eller maskiner med bild och text graverat . Stenar med olika text och bilder att välja mellan. På webbshopen Klangstenar säljer man ” stenar mot välbefinnande”. I sortimentet finns produkter med budskap som .

Gravsten från Vita Stenar - Vår vision ända är att skapa personliga gravstenar med en ny design och. Emily i mitt galleri, bilden är dock utan text ,och den är . Nordiska folkhögskolans utbud av eftergymnasiala kurser sätter berättandet i centrum – här kan du inspireras och influeras av övriga . Det finns också en bild på Rolf, en glad och positiv bild tagen på landet. Barnen har lagt hit en sten med texten Världens bästa pappa. Text och bild Lotta Geffenblad.


Aston tar hand om stenar som han hittar. Vårt finaste galleri där du ansöker med en bild för att bli publicerad. En jury fungerar som sluss till . D- bilder skapade från era favoritfoton eller tagna på plats och lasergraverade inuti vackra kristaller. Fotosmycken graverade med era bilder.


Han var framtidsivraren som i flera år predikat om digitaliseringens frälsning. Sedan gav han ut en bok som vände . Strax före klockan halv tre på på måndagsmorgonen vaknade familjen av en kraftig smäll. Elvaåringen låg och sov i soffan.


Varje sten blir unik då du själv bestämmer motiv och text. Ett enkelt och trevligt trick är att lägga ett foto i text.

Jag har också testat under flera år utan något hållbart resultat. Jo förresten, en sten syns texten fortfarande på efter flera år och det är en som . Jaspis, bild , Breccijaspis. Stenar och kristaller med energi, betydelse och med mening.


Silverkort med texter om energier och egenskaper hos stenar och kristaller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg