onsdag 18 oktober 2017

Cirkelstans papper

Vi har använt en cirkelstans , bilder på barnen, mönstrat papper och fina tidningsbilder. Vi har också använt vanliga vita papper och klister. Figurstans av metall, längd cm. Efter ett tag kan figurstansen förlora sin skärpa. Stansa då i en bit metallfolie så blir den skarp igen.


Utstansningar är hål, formade som figurer eller mönster i papper och kartong.

Använd en bårdstansform till långa bårder, en hörnstansform till hörn, och en . Med en cirkelpunch gör du enkelt helt runda utstansningar i papper. Att få till en helt perfekt cirkel blir aldrig lättare än med cirkelpunchar. Jämför priser och läs recensioner på Hobbymaterial.


Julpyssla med papper En av årets jultrender är att göra fina. Här har jag använt en cirkelstans , men det går bra att rita av ett glas också. Redskapet är lätt att andvända till många olika material, t. Du behöver, fint hårt papper , en cirkelstans och en symaskin.

Ett enkelt och roligt pysseltips! Ljus genom vackert papper ger en härlig atmosfär! Många böcker och många sidor som rivs ut. Det som behövs är papper , cirkelstans (eller om du hellre vill klippa med sax) och en symaskin.


Cirkelstans till utstansning i papper och tunn kartong. Jag använde papper från en produktkatalog . Lite papper i vackra färger är allt du behöver för att göra ditt eget personliga julpynt. Det är smart att investera i en cirkelstans från hobbybutiken . Gör dekorativa girlanger av guldglittrande papper och en cirkelstans som finns att köpa hos hobbybutikerna.


Sen syr du fast cirklarna på . Fint papper , både till kortet och till granen. Klipp sen bort en bit av toppen på varje vikt papper , delarna ska vara olika. Allt som krävdes var papper , cirkelstans och symaskin. Jag önskar mig en cirkelstans i julklapp!


Mapp - Liggande för visitkort med mm rygg. Visitkortshållare max 95xmm. En stor cirkelstans gjorde jobbet (den rosa kulan), jag stod för limmet och glittret.

Circle border punch) från Martha. Liten cirkelstans , papper , lim och svart penna. Foliepapper från en chokladbit, mönstrat papper, utklippta löv samt bär tillsammas med . Och allt du behöver är en cirkelstans , papper och lim.


Jag har gjort pompoms i papper. Du börjar med att stansa ut cirklar. Enkel att använda i läder, tyg, papper m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg