fredag 6 oktober 2017

Akrylplast göteborg

Vi distribuerar och bearbetar plaster i form av skivor, rör, stänger och profiler samt jobbar med Akryl , Polykarbonat, Polystyren, Skummad Pvc, Petg, m. Snabba leveranser, hög kvalité. Klassisk plastglasskiva med mycket hög transparens! Akrylplast , plastglas, PMMA - kärt barn har många namn. Klart är iallafall att akrylplast , eller .

Vink Essåplast Group AB representerar ett av Sveriges största program för plasthalvfabrikat. Köp billigt plexiglas av kvalitet online hos Interglas. Vi förhandlar klart, opalt och färgat plexiglas till riktigt bra priser.


Här hittar du även rör och diverse tillbehör. Den kemiska beteckningen för akrylplast är. Med vårt breda sortiment av planglas och plast och vårt kunniga säljteam som.


Anlita oss för tillverkning av produkter i plastmaterial.

Göteborg , Stockholm och Örebro kan vi . Vi jobbar med de flesta förekommande plastmaterial som plexiglas, dibon skummad PVC, styren mm. De tillverkar akrylplast precis som Perspex och Makrolon. Kemikaliecentrums plastinfo. Plast är inte bara ett utan många olika slags material vilka används i många olika slags produkter.


Vakuumformning är en konkurrenskraftig metod i många olika aspekter, särskilt större produkter i små och medelstora serier. Uppdrags- legotillverkning av . Plexiglas” är ett varumärke för akrylplast. Det är egentligen ingen markant skillnad mellan akrylplast och plexiglas.


Skillnaden på akrylplast och plexiglas är att plexiglas egentligen är ett slags varumärke för akrylplast. Akryl kan skäras med vatten, laser eller med mekanisk bearbetning och det kan. Dessutom syateljé för dig som vill ha exempelvis skräddarsydda dynor. Slitstark, UV-resistent med hög styvhet och goda utomhusegenskaper.


Champagneglas i plast cl. Vinglas finns i samma serie.

Tålig och flexibel akrylplast med hög spegeleffekt som fungerar utmärkt som lekspegel i barnens rum, eller som . Plast är tre fyra gånger dyrare än glas och om plastskivorna repas måste vi byta dem . Utlämning sker endast vid förbeställda . Vi har ingen butiksförsäljning i våra lokaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg