onsdag 16 juli 2014

Lägga klinker på målat betonggolv

Funderar på att lägga klinkers i tvättstugan. Golvet har en gång i tiden varit målat. Fäster fixen eller måste man slipa bort all färg? Klinkers på målat betonggolv i källare.


Lägga klinker i tvättstuga, hur gå till väga? På källarplan finns en tvättstuga med betong golv.

Detta är endast en tvättstuga så. Vilket för arbete bör jag göra innan jag börjar lägga klinkers på golvet? Behövs någon fuktspärr vid . Betonggolv i badrum, dags att renovera - men hur?


Bra pris på klinkers till garage? Väggarna ska målas om men vi skall även lägga klinker på golvet. Nu är där ett betonggolv som är målat.


Kommer det sitta dåligt om jag låter . Vi har målat betonggolv i källaren, om vi vill lägga klinker där istället - behöver vi ta bort färgen eller.

Har någon erfarenhet av hur länge ett målat golv håller? På golv är det alltså i regel klinker vi ska välja. Det finns mängder av olika format, färger och ytstrukturer. Det är viktigt att välja plattor som är . De ger hela källaren ett lyft och gör det lätt att hålla rent. Fråga: Tänkte lägga klinker i källaren där betonggolvet idag är målat.


Vet du om man behöver primer på en målad betonggolv ? Hehe, blev inte ett dugg rädd Jag ska lägga klinker i en typ hall i källaren. Tätskiktets utbredning kan här begränsas till golv - och väggytor med kraftig. Förvisso finns det sånt men det behövs inte mot ett målat betonggolv.


Att man kan lägga klinkers direkt på betonggolvet måste ju gå. Knappast något golv är bättre lämpat för en energibesparande golvvärme än klinkers detta är främst på grund av dess låga värmebeständighet. I dagsläget är golvet som skall klinkras till hälften målat och vi vet att vi.


Tegelgolv, cementgolv, målade trägolv, klinkers och betonggolv. Så trots slitet när man ska städa är det värt det OM man inte har möjligheten att byta ut sitt golv :) Nu vet. Ett tips om ni tröttnar framöver är att lägga golv på golv. På badrumsgolvet är det klinker som gäller, inte sprödare kakel. Nedan har du en lista över lämpliga verktyg.


När du ska lägga klinker på golv eller vägg behöver du en del material och verktyg.

Ska du lägga klinker på en målad yta är det en god idé att slipa bort färgen . Ett finspackel med pastakonsistens för spackling på golv. När kan man lägga spackel på primern? För klinker på spånskiva, krävs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg