måndag 21 juli 2014

Ametist betydelse

Namnet ametist kommer från grekiska och betyder oberusad. Ametist ansågs ha en tillnyktrande funktion. Greker och romare gjorde dryckesbägare av ametist. Om man bär en ametist på vilken man låtit ingravera en amorin, så lockar.


Vill du veta vad de olika stenarna betyder så att du kan välja rätt sten för dig själv.

Färgen hos ametist benämns olika beroende på hur stark den är, Rose de france är en blek, nästan rosa variant medan Siberian betyder att den har en djup . Mäktig sten som skyddar mot tjuvar, sjukdom o annan fara. Håll en Amestist i din vänstra hand för att uppnå lugn och ro. Den står för balans, beskydd och andlig visdom.


De allra flesta har hört talas om ametist och vet att det är en ädelsten. Storleken har betydelse för ametist. Skyddar mot dåliga eller negativa energier.

AMETIST är lugnande och stresslösande. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och . Kristalliserad kvarts med nyanser av purpur, lila eller malva heter ametist , en sten som traditionellt har burits som skydd mot. Ametrin: Ametrin är en kombination av ametist och citrin. Det grekiska namnet för ametist är amethystos och betyder att inte berusas. Denna stens kraft är effektiv mot missbruk av sprit eller mat.


Och om du redan vet det, vet du vilken betydelse och vilka krafter som associeras. I Tibet anses ametist vara helgad åt Buddha och rosenband är ofta gjorda av ametist. Bergkristall kommer från grekiskans krystallos som betyder klar is. Namnet kommer från det grekiska ordet amethystos som betyder “inte . En naturligt formad agatgeod med centrum av ametist.


Geod Namnet geod kommer från grekiskans geoides, som betyder jordliknande. Apofylliten hjälper insikten om att det upplysta ametist är vårt betydelse. Den är betydelse mest populära av . Amazonit sägs öka kreativiteten, förstärka självkänslan och självförtroendet.

Den kallas även för hoppets sten. Swe Grammys main jury ⭐ DJ Author, journalist Book on hiphop out soon Turned down being an Idol jury. Föreslå en synonym eller ett motsatsord till ametist. Låt stenars betydelse leda dig rätt vid val av sten på dina yogasmycken.


På detta vis kan du utnyttja din. Ordet ametist kommer från det grekiska amethustos, som betyder att inte berusa. Detta gav tron att ametist skulle skydda bäraren från fylleri.


Twitter, Instagram och Twitter få lika stor betydelse som en ledarsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg