fredag 25 juli 2014

Brickbord svensk tenn

Kombinera med ett vackert brickställ för att skapa ett personligt brickbord. Josef Frank ritade hundratals, och flera av dem finns i Svenskt Tenns sortiment än idag. Bordet finns bland annat avbildat i Estrid Ericsons privata våning på Strandvägen 5. Margot Barolo och Märta Friman formgav ett brickstativ i målat böjträ med tillhörande tennbricka.


Bordet passar flera av Svenskt Tenns runda brickor.

Svenskt Tenns klassiska brickstativ i stål finns i fyra olika färgställningar och två varianter som passar Svenskt Tenns brickor med respektive centimeter i . Ett urval inspirationsbilder från. Bricka rund gul elefant från 320 . Detta föremål är särskilt utvalt av. Säljer ett brickbord med stativ och bricka. JOSEF FRANK, brickbord , st.


Matstolar P formgivna av Josef Frank, Svenskt Tenn.

Sunday morning: Ett brickbord och klädda pallar i skicktlimmat, formpressad . Fräscha snittblommor hör till Svenskt tenn -stilen. Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe. Antikviteter, möbler, konst . Har du också spanat in Svenskt Tenns brickbord men tyckt att bricka och stativ blivit för dyrt? Då har jag ett bra spartips!


Klicka på bilden för att komma till auktionen. BRICKBORD med bricka Josef Frank, Firma Svenskt Tenn. Brickstativ stål tillsammans med den populära brickan Manhattan från Svenskt tenn. I år är det år sedan hon startade firman Svenskt Tenn. Att Svenskt tenn är tillbaka på hemmaplan i nyrenoverade lokaler på.


Jag köpte mitt från Mio,ett brickbord med svart stomme. Här har vi samlat brickor och brickbord som en hjälp på traven. Karin Wallenbeck och John Astbury, Svenskt Tenn.

This Pin was discovered by Eva Spens. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Svenskt Tenn , som hon i den nya tennkollektionen kompletterat med en tennbricka med . Här är en budgetkopia på de populära vaserna från Svenskt Tenn.


Döttrarna Malia och Sasha fick varsitt guldarmban . Vi säljer det mesta av deras produkter som till exempel textilier, vaser, . Anna Petrus var en pionjär inom svensk industridesign.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg