måndag 14 juli 2014

Tapeter 2018 sovrum

Avskalat sovrum med monstera. Vi ser mycket enfärgade tapeter med djur, grönska och naturmaterial som skapar en känslan av att du tagit in naturen . Rummet där vi spenderar flest antal timmar men minst antal vakna timmar. Ett rum som ska fungerar som en lugn oas i den händelserika vardagen,. Nytt år, ny inredning – här är trenderna du inte ska ta med dig in i januari.


Tycker det ska bli sååå fint med tapet men det är så svårt att välja.

Hitta din favorittapet att förgylla dina väggar med. Vi lovar att det finns nåt som passar just din personlighet. Design House Stockholm och Borås tapeter gör muggar och . En ny tapet eller färg förändrar hela känslan i sovrummet.


Med blekta pasteller, dovt blått och fina mönster av gammalt snitt får du en behaglig . Utifrån en klassisk och tidlös grund skapar vi tapeter som ligger rätt . Kombinera Heart Wood med jordiga toner för att skapa en varm och avkopplande kulörkombination. Grön oas eller rosa avkoppling? Hållbar tradition eller retroflört?

Stilarna råder parallellt med . Kollektionen består av tidlösa tapeter som låter fantasin . Enorma blommor, klassiska rutor och soffor som rymmer hela familjen är det vi kan se fram emot i våra butiker nästa år. Drömmer du om ett mer personligt och samtidigt trendigt sovrum ? Låt experterna Jan Rundgren, Midnatt och Stylingbolaget guida och inspirera . Vill du att ditt sovrum ska kännas varmt eller svalt? Trivs du bäst i ett mörklagt sovrum eller i ett lite ljusare? Behöver du tapeter som hjälper till att isolerar ljud . Det är inte så lätt att välja färg eller tapet till väggarna. Till att börja med: Ska man måla eller tapetsera?


Vår vision är att klä världen i unika, vackra och inspirerande fototapeter samtidigt som vi tar ansvar för miljön genom en . Tapeter med en skandinavisk twist. Släng färgburken, i år är det tapeter som gäller. Här är de snyggaste tapeterna som finns online just nu.


Det finns få saker som kan förändra ditt hem så mycket . Inspiration i form av snygga tapeter och kulörer. Vi har billiga tapeter och fototapeter från kända varumärken som bl. Se hela sortimentet på Tapetshopen.


Boosta löpningen i sommar med ett par nya löparskor!

När du haft ditt par i ett år är det dags att köpa ett par . Inbjudan vall och beteskväll för . För att förbättra din användarupplevelse använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg