tisdag 22 juli 2014

Soft pex klämring

Har köpt en ny köksblandare som kom med soft pex rör med muttrar på. Byta Köksblandare med soft PEX. Snabbt montage, du kapar installationstiden. Kostnadseffektiv - mindre förpackningar.


Se bilder under respektive produkt.

Montering Mora Nyxx köksblandare med hög L-pip och diskmaskinsavstängning. Sätt köksblandaren på plats uppifrån och trä . Instruktionsfilm om montering av Triomont XS hög modell. Soft PEX - Gustavsberg flexibla anslutningsrör (Swedish) . Rak koppling, klämring x klämring , inkl. Vid montering av PEX -rör skall stödhylsan vara så lång att den når genom muttern, hylsan bör dessutom ha stor.


Klämring , förminskning, plugg).

KLÄMRING FÖR PVC,ABS OCH PEX DIM 20. Monteras i AHL-kopplingen för att möjliggöra anslutning . Med stödhylsa , delad klämring och mutter 20R för anslutning av evalPEX rör till rördelar. Vid installation av PEX -rör använd stödhylsa avsedd för PEX -rör med stor krage för . Glödgade kopparrör, tunnväggiga kopparrör och PEX -rör förstärks med stödhylsa. Typgodkända för vatten-, olje- och gasinstallati.


Ventilfäste med klämringskoppling. Locher pasta special för att underlätta åtdragning. Exempel på fogning av PEX och PAL rör med LK Kopp- lingsset. Stödhylsa med integrerad klämring. Soft - pex med LK PE-X och PAL Universalrör RiR.


Flexibel slang, invändig gänga G1 soft PEX -rör. Halvkoppling på en Ballofix . Med eller utan diskmaskinsavstängning. Kulventil pressmuff x klämring.


Pex är tillverkat av förnätad polyeten.

Pexmaterial är godkänt för dricksvatten ( tappvatten) och väl lämpat för såväl kallt som varmt vatten. Funktion: klämring och stöd för PEX. En invändig stödhylsa ska alltid användas vid koppling av Pex -rör. Observera att det inte är samma storlek på stödhylsan till Pex -rör som stödhylsan till . Med patenterad klämhylsa för PEX-, AluPEX- och PB-rör. Anslutningskoppling med klämring för anslutning av PEX - rör.


PEX-rören kan varmbockning inte göras. Aerotemp MPC- Soft -Heat, egendesignad modell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg