måndag 21 juli 2014

Sågblad bosch

Vi använder cookies för att personifiera innehåll, funktioner för sociala medier och för att analysera användandet av vår hemsida. För instickssågning i både trä och metall. Montera det nya bladet på ditt multiv.


Sortera efter: Relevans, Nyhet, A-Ö, Pris . Segmentsågklinga för instickssågning i bland annat massivt trä och kapning av plaströr. Välkommen till prisvärda verktyg och tillbehör hos Jula!

Instickssågblad för att kapa i metall. Ett bra sätt att komma åt i trånga utrymen. De har många användningsområden, kort och lång sågning, centrerat eller extremt kantnära. BIM-segmentsågklinga ACZ 1BB Wood and Metal. BIM-instickssågblad hårt trä.


Såga urtag i skåpstommar (t.ex. för att komma åt eluttag) . Sågblad BIM 20xmm Metal för Multicutter maskin. Produktserie, Tillbehör PRO.

Sticksågsblad för snabba, grova snitt i mjuka träslag och spånskivor. Fri frakt vid köp över 5kr. Sticksåg GST E är uppföljaren till den populära modellen GST PE. En klassiker i nytt fodral med nya fördelar.


Hej, Håller på att såga ekparkett på betongplatta och när bladen går i plattan så filas tänderna bort helt. Inte kul att köpa ett nytt blad för. Bosch ACZ85RT HM-Riff Sågblad. Just nu ingår 25st sågblad utan extra kostnad!


Bladen säljs parvis och skall användas tillsammans. De skall sitta med den plana sidan mot varandra. Beställ idag, leverans imorgon! Universalfogkniv för att skära i mjuka material. Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo.


I enlighet med våra allmänna villkor . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till . Köp【Multiverktygs sågblad 10mm】hos Byggmax Här ⭐ sågdjup 28mm,. Liten och smidig sticksåg med 650W-motor, vilket ger snabb avverkning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg