onsdag 23 juli 2014

Inspektionslucka tak

Svart inspektionslucka för tak och vind. Nedan angivna mått gäller invändigt. Gyptone BIG Access Panel inspektionslucka används i tillsammans med Gyptone BIG akustikundertak.


Hos BAUHAUS finns inspektionsluckor i dimensioner allt från 150x1till 600x600mm, både med snaptätning och utan! Behöver du en inspektionslucka till . Gunnebo Fastening INSPEKTIONSLUCKA STD VIT.

En inspektionslucka är en lucka som monteras på en vägg eller i ett tak för att man ska kunna öppna och kontrollera till exempel spjäll, vvs . Inspektionslucka a-collection standard. Demonterbar blindbotten: skivmaterial, till exempel mm K-board (fungicidbehandlad), på undersidan . Grundmålad vit hdf-board på . Tjocklek vägg eller tak : upp till mm. ENKEL och SÄKER installation utan ram.


För LÄTT och SKADEFRI åtkomst i vägg eller tak. Luckan är avsedd att användas som inspektionslucka i skiljeväggar t. Den kan installeras i nya eller befintliga byggnader.

Då det är önskvärt med en lucka för att kunna ta sig upp på ett tak , ex. Lucka tillverkad av galvaniserad plåt. Ramen fästs i vägg och tak med klämfästen. Köpte precis en inspektionslucka och undrar hur jag monterar denna (se bild nedan).


Tillverkad av galvaniserad stålplåt som pulverlackerats vit. Praktisk inspektionslucka som kan monteras i tak eller på vägg och består av tre delar: fästbleck, ram samt dörr. Samtliga delar är tillverkade av förzinkad plåt . Fylld med mm brandskyddande . Uppstigningsluckor används för att ta sig upp på tak eller som inspektionslucka från tak till vind. Standardlucka för väggar och tak där man har behov av en öppning för t. Ram med lucka avsedd för montering i tak.


Luckan har st dräneringspunkter för läckageindikering och. Tak Och Vägglucka Star Vit 540x790mm Byggera. Användning: En inspektionslucka för papptak. Ventilation av Tak - konstruktioner. Luckan tillverkas av galvaniserad stålplåt som pulverlackerats med NCS .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg