måndag 28 juli 2014

Mattslipad granit

Denna finns både som mattslipad och högblank (som man kan spegla sig i). Behandlad (oljad) kalksten eller matt svart granit ? Fläckar och fingeravtryck kommer att vara mindre synliga på en blank yta än en mattslipad. Båda ytorna är lätta att hålla rena. Nero Assoluto granit , polerad.


Mörk Labrador granit , polerad.

Vi tillverkar bänkskivor av granit , marmor och komposit till alla kök. En mattslipad sten, oavsett material, suger lätt åt sig och bör oljas eller . Bänkskivorna tillverkas av granit som bryts i stenbrottar i hela världen. Beställ din köksbänk eller fönsterbänk i granit hos Obelix Marmor. Välj mellan polera mattslipad eller borstad.


Tillverkning efter dina önskemål! Med tanke på utseende och användarkomfort är bänkskivor av granit och kvartssten det bästa valet, men för bekymmersfri daglig användning och för att behålla . En bänkskiva i mattslipad granit kan bli repigt.

Marmor finns i flera färger som tumla matt, slipad , eller polerad marmor, några. FILA skydd) av bänkskivor i granit , marmor o kalksten i . Det finns fyra olika ytbehandlingar att välja på till granitskiva kök - blankpolera mattslipad , och antik. Standard tjockleken på granit bänkskiva är mm när . Vas 4grå granit 22xcm.


Vas 3svart granit 22xcm. Det går utmärkt att använda kalksten, marmor eller granit som golv och. Bohus grå bänkskiva i granit till kök. Snygg både som polerad och mattslipad. En enkel sten i granit med mattslipad yta, en tuva ljung planterad mitt på graven.


Där stannar Hedvig, hon sjunker ner på huk på marken och stirrar på . Snow White är en prisvärd granit som passar bra i badrum på både golv och vägg. Lämpar sig även för hallar och . Granitplatta med mattslipad behandling. Underredet är gjort i fyra delar och monterade med maskinskruvar vilket tillför en subtil industriell detalj. Bordsskivan finns i klart glas, skiffer, marmor eller granit.


Väldigt vackert men rätt svåra att. Vi beslutade oss för att istället välja matt svart granit.

Mycket hårt och tåligt material. Porslin går sönder när man tappar det mot skivan. Rejäla bänkytor av mattslipad granit medger matlagningssällskap. Mattslipad granit är något lättrepa vilket inte är fallet . Matplatsen lockar många nära och kära till härliga middagar med samtal som aldrig vill ta slut .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg