torsdag 30 april 2015

Slippapper 4000

Kan till exempel användas för att slipa lack, plast, gips och mycket annat! Mirox är ett torrslippapper för . Vi på K-rauta erbjuder kvalitets sandpapper som håller länge och gör jobbet mer effektivt, olika storlekar, styrka och färg för dina behov ifrån pålitliga varumärken . Dessa slippapper är våtslippapper . Du är här: Hem › Produkter › Förbrukning › Kap- och slipteknik › Slippapper › Våtslippapper. Slippappers grovlek anges i värdena Ktill K18 från grovt till fint.

Flexibelt, lateximpregnerat allroundpapper med korn av aluminiumoxid. Helhartsbindning som tillsammans med kornens placering ger lång . SBE-3m-sandblaster-flexibelt- sandpapper. Mirka aquastar slippapper med mjuk skumrygg för slipning av profiler och ojämna ytor.


Huvudsakliga användningsområden. Specialslippapper för finslipning av mineralbaserat . Leveransomfattning: i kartong. Ett mycket finkornigt slip-papper för finputsning av bl.


Högre siffra betyder finare korn.

I lager (-arbetsdagar leveranstid). Ett våtslippapper med hög kvalitet. CarbiMet slippapper finns i tre olika varianter.


Många slippapper har höga RA-värdet och det ger då en stor skillnad i djupet . Aug Bara färgen ligger ju på en femhundring per liter i runda slängar och till detta kommer thinner, härdare, spackel, slippapper mm. Slipkudde med olika grovlekar på sandpapper , Albion Alloys. Det här ett helt suveränt slippapper när du vill ha pedantiska slipreultat.


Det finaste papperet har bara. Perfect-it slippapper för våtslipning av lack och filler från 3M. Tack vare den stabila ryggen är. Vi hjälper dig att hitta rätt slippapper festool 1Elverktygstillbehör och göra ett billigt.


M 7tri-M-Ite slippapper är belagt med kiselkarbid som är en vass slipmineral. May Det är typ samma slippapper som jag använde i mitten på 80-talet när jag kontakterade laserfiberkontakter på labbet jag. Slippapper för Schleiffix slipcylinder Perfekt slipresultat, optimal slipavverkning, lång brukstid.


Woodflex” Antistatic, Slippapper med halvöppen. Makita, Bosch, Dewalt, Festool verktyg. Hålade (st.hål) papper för trä och metall.


Vi har prylar för dig som gillar att hamra, borra, skruva, mäta eller svetsa.

Logga in för att se dina priser och beställa. Klicka här för att registrera dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg