onsdag 8 april 2015

Blindtakkåpa tak

Täckkåpa för att dölja kontakter i taket. Kallas också blindtakkåpa och passar de nya takdoslocken. Höjd mm Diameter 110mm, Vit härdplast. Smidig och prisvärd blindtakkåpa från Gelia.


Kommer tillsammans med en förhöjningsring. Perfekt för att gömma tak -kontakten.

Takkåpa med upphängningsfjäder. Vi erbjuder ljuskällor, elinstallationsprodukter samt armaturer för både verkstaden och hemmet. Nu större diameter, passar till de nya takdoslocken.


Blindtakkåpa Fästbygel Vit från Gelia hos Växjö Elektriska - experter på ljus. Vi ljussätter ditt hem, din trädgård eller din arbetsplats med lampor från hela världen. Bara att snurra , peta grejerna inuti hit och dit trycka upp koppen mot tak dra fast skruven och hoppas på att den kommer rätt. Gummisnoddar finns redan på sladdarna (det är tillför att någorlunda hålla ihop de två sladdar som går från tak till lampa).


Installera en lampa i taket med svenska uppfinningen CableCup.

Fjäderupphängd täckbricka för tak. Döljer lamputtag och doslock. Upphängningsanordning med fjäder. Blindkåpa som används för att dölja en krok eller elinstallation i taket som fästes med en fjäderbelastad del som man fäster i kroken så att kåpan hålls på plats . Fantastiskt smart och enkel att använda för att dölja sladd och uttag i tak.


CableCup Hide använder du i taket där du inte har någon lampa. Om du håller på med utbyggnad eller bygger hus är det viktigt att bestämma sig var el och belysning ska vara. Vi har pålitliga produkter så som strömbrytare, . Smörjmedel med silikon, Superglidex . Kan monteras på vägg eller i tak.


Monteras dikt mot tak eller vägg, även direkt på takdosa. Kopplingsdosa med klämmor Visa varianter. Lamputtag Exxact Visa varianter. Mjukstängande 1-håls köksblandare med keramisk tätning som eliminerar dropp. Lampproppar med sidoinföring Visa varianter.


Med inbygg lätt omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr. Låg blindtakkåpa för att dölja doslock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg