tisdag 28 april 2015

Förlovningsringar svart guld

På Rings of Sweden erbjuder vi svarta ringar i svart zirconium, svart keramik och inte minst svart guld. Svart är inte bara snyggt, men det passar . Vackra förlovningsringar och vigselringar du inte hittar hos någon annan. Stå ut från mängden med en snygg svart ring.


Guld i karat är för mjukt att tillverka guldringar av.

Svart guld får man genom att blanda vitt guld med palladium, blandningen blir en mörk . KLASSISK ALLIANS GULD LÄCKER SLÄT 18K GULDPLÄTERAD. SMOOTH BLACK EDITION ALLIANSRING TUNGSTENS RING MED LÄCKER SVART. Fantastiska förlovningsringar hos Guldfynd i alla prisklasser! Av tradition växlar man ringar vid förlovning, så kallade förlovningsringar.


I ringarna brukar ofta den andres namn ingraveras och datum för förlovningen. Ringarna tillverkas i Sverige av våra skickliga guldsmeder och vi använder oss av återvunnet guld.

När du väljer Classic medföljer certifikat och en trygg . Ringen har en läcker svart färg och är frostad samt smyckad med en vit sten. Förlovningsring i stål med välvd insida. Material: Stainless Steel 316LBredd: 4 . Snygga förlovningsringar till par - Eller ringar som bara visar att ni håller av varandra - fritt. Ring med svart ran och med CZ stenar. Att inhandla guld förlovningsringar ska inte vara något svårt , inköp av en diamant förlovningsring ska vara glädjande och spännande.


Det är vårt mål att få det så . Köp de finaste och mest exklusiva ringarna hos Hallbergs Guld. Har finner du alla våra förlovningsringar i titan från våra leverantörer. Vi säljer klassiska guld förlovningsringar men även tvåfärgade, helt släta eller med mönster. Guld är den ädlaste metallen och även formbar av natur, Därför fin.


Diamantring med många små diamanter, klassiskt men med . Svensktillverkade guldringar för förlovning, bröllop, fest och vardag. Standard ringar i titan med inlägg av guld och silver för en extra glänsande yta.

Titan är ett utmärkt material för vigselringar och förlovningsringar bland annat. Stort utbud av förlovningsringar i guld , silver, vitguld mm till fyndpriser! K SVART Guldfyllda guld Filled gulddoublé Ring. Hos oss hittar du inte bara vigselringar i 18K guld utan även titan, stål, silver och . Svart förlovningsring i kolfiber, vackert mönster, svagt kupad och mm bred 945:-. Här kan du välja mellan supernya materialet kolfiber där det är svarta ringar med inlägg av silver,titan, guld , . SAVANNAH ring – k gult guld med diamanter, medium.


Att hitta en förlovningsring som passar både i stil och pris är allt annat än lätt, oavsett om du är ute efter en ring i vitgul silver, guld , platina eller . Därför bör man satsa på en metall av bra kvalité, som Vitguld eller Guld då dessa är hårdare än silver . Svart Diamant Sterling silverring Tia Juwel - (Sterling silver 925) Ring. Vigselringar, förlovningsringar och prydnadsringar. Det finns rödgul vitgul gult guld , roséguld och champagneguld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg