fredag 17 april 2015

Marmor bänkskivor

Bänkskivor i marmor lägg smak och stil till din hem. Marmor är ett populärt byggmaterial sedan urminnes tider! Denna natursten är mer porös och mjukare än sin kusin granitsten därför kräver den mer underhåll och försiktighetsåtgärder.


I vårt breda sortiment kommer du garanterat hitta en bänkskiva som passar din smak. Välj mellan granit, marmor eller upptäck variationen i kompositmaterialen.

Skötsel och underhålls instruktioner av bänkskivor i granit och marmor. Vi har ett stort sortiment av bänkskivor i granit,kalksten och marmor. Vi mäter, monterar och levererar din bänkskiva med kort leveranstid ca 6-arbetsdagar efter . Och på den linjen fortsätter vi.


Valen är många, det finns bänkskivor i betong, corian, marmor och sten – för att nämna några. Här är en kort guide med pris, för- och nackdelar . Vi på Noble Team säljer bänkskivor , bordsskivor och stenskivor i granit marmor kalksten skiffer.

En bänkskiva i marmor är en klassisk skönhet i köket. Vi erbjuder bänkskivor av granit, silestone och marmor till kök och badrum, trädgårdsprodukter, byggsten och mycket mer. Så väl som bänkskiva i kök och badrum, som fönsterbräda och bordskiva.


Landernäs Marmor importerar råmaterial av natursten med produkter som bänkskivor , fönsterbänkar och köksbänkar i granit, marmor , skiffer och kalksten. Vi tillverkar bänkskivor , fönster-bänkar och köksbänkar i granit, marmor ,. Vi har bänkskivor av olika skivmaterial, bla laminat och massivträ. Lapital erbjuder bänkskivor , marmorskivor, andra typer av stenskivor och natursten i Stockholm.


Våra golvplattor i natursten finns i granit, kalksten och marmor. Besök vår utställning i Åstorp eller någon av våra återförsäljare. Du kan också skicka in din offertförfrågan via mail.


Att hitta en vacker bänkskiva av sten är ingen konst. I varje fall inte för oss på Kode Natursten som har arbetat med massivt stenmaterial sedan . Det beror på naturstenens många fördelar. Kalksten och marmor kan användas i. En marmor i djupgrön färg korsad av ljusare slingor.

Stenen ger en mycket exklusiv känsla med djup och liv. I mm tjocka bänkskivor kan vi ej göra urtag . I köket får du outslitliga arbetsytor som tål allt från varma stekjärn till intensiv matberedning. Hos oss hittar ni alltid över sorter marmor på lager. Vi hjälper dig med att välja rätt marmor för er bänkskiva , köksbänkskiva eller bordsskiva.


Förr i tiden var arbetsbänkarna gjorda av trä eller marmor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg