torsdag 30 april 2015

Påkörningsskydd betong

Ett kraftigt skydd av betong. Påkörningsskydd i betong med räcke. Allt trafikpollare till hörnskydd och rörskydd. Infästning: Ankarstång M16x1med.


CITYGUARD är en trafikbarriär i stål för stadsmiljöer och används både för omledning av allmän trafik, skydd för schakt vid fjärrvärmeprojekt, påkörningsskydd.

EAB:s påkörningsskydd i kraftigt betongutförande är framtaget för att skydda t. Dessutom passar det mycket bra att användas som . Mångsidigt användningsområde såsom skydd för träd . Lagerstatus: Cirka veckor. Antal: Lägg till i önskelista Jämför. Pollare Balder kan tillverkas förstärkt och användas som påkörningsskydd vid kontorsfasader och butiksentréer. Trapphus och hisschakt görs också i betong.


Det är viktigt att dessa förses med lämplig ventilation.

Som påkörningsskydd användes själva betongväggen. Betongsuggor för påkörningsskydd och avspärrning i gjuten betong. Finns med mm hål för stolpe och med eller utan reflex. Medgörligt påkörningsskydd tillverkat i galvaniserad plåt.


Låg vikt medför enklare montering än motsvarande väderskydd i betong. Tillverkas som standard för 3 . Nu kan vi erbjuda påkörningsskydd till er Hall. Köp online eller ring oss för personlig service!


Trädgropsfundament i helgjuten betong. Vår kraftiga modell F fungerar även som ett påkörningsskydd. Våra pollare fungerar utmärkt som avgränsare mot torg, parker och butiker.


Skyddsstolpe för både inom- och utomhusbruk, avsedd att fästas i betong. Passar mycket bra för att permanent avskärma maskiner, . Bland annat våra robusta och galvaniserade påkörningsskydd som skyddar både. Mätarskåpen (pumpöarna) ska vara försedda med påkörningsskydd på.


Hög kvalité till bra priser.

Vi har allt från avloppsrensare, fuktmätare till betong , skurmaskiner, . Specificerade krav för påkörningsskydd och förmåga att motstå påkörning. Utförande för ingjutning i betong utan pristillägg. Säkrar extra viktiga eller ömtåliga an-.


Dryg och snabbtorkande vägmarkeringsfärg som uppfyller kraven på hållbarhet och luminanskoefficient i diffus belysning. Monteras enkelt på betong - eller asfaltsunderlag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg