tisdag 28 april 2015

Grön väggfärg vardagsrum

Bläddra genom flertalet bilder på vardagsrum och låt dig inspireras för hur du kan inreda vardagsrummet med färg. Hitta inspiration för ditt vardagsrum. Med rätt färg kan du skapa en miljö där du trivs som allra bäst. Vi på Caparol Färg finns för att hjälpa dig att hitta rätt i . Grönt är också en väldigt tacksam färg att matcha med andra färger – kanske.


Låt det ta tid när du ska välja en ny väggfärg.

Och nöj dig för allt i världen inte med den lilla provkartan i måleributiken. Ett av tricken för ett gott . Här är inspirerande tips på hur du inreder sovrum, kök, vardagsrum. Möbler och element inmålade i väggfärgen är både trendigt och lätt att . Få kulörer kan skapa en så behaglig inramning åt ett rum som grönt. Bilden publicerades ursprungligen i reportaget ”Magisk väggfärg och drömmigt sovrum”.


Här ser du våra mest populära färger och tapeter för vardagsrum. Prova vår kulörväljare online för att se vilken färg som passar ditt vardagsrum.

Tips, idéer och inspiration för målning med bästa resultat hittar du hos Beckers Färg - välkommen! Att måla om väggarna är mycket enklare än att byta färg på golvet, så anpassa därför väggnyansen efter golvet . I ett vardagsrum kan du verkligen ta ut svängarna med färger och material. Att välja färg till väggarna är inte det lättaste och är en av de. Här har Marie Strenghielm målat vardagsrummet i sin härliga Dalarövilla i en varm grå färg.


I höst lägger vi det ljusa och stilrena bakom oss och satsar på dovare färger, mer textilier och varma material. Hösten är mysets årstid och det vill vi ska synas i . Vill du också ha ett snyggt och ombonat vardagsrum ? Djup, mörk väggfärg får rummet att kännas varmt även om färgen tillhör den kalla . Inred vardagsrummet i vackra pastelltoner som rosa, turkos, grönt och. Tänk på att en mjuk väggfärg kan framhäva bilderna och binda ihop . Vardagsrummet är en central del i de allra flesta hem.


Det är här som vi oftast umgås med vänner och familj. Här finns alla möjligheter att ta ut svängarna och . Såhär ser alltså den ena kortsidan av vårt vardagsrum ut. Tusen tack till alla som delat med sig av hur denna fina gröna färg ser ut hemma . Det här citatet hittade jag btw på Pinterest ang vår väggfärg !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg