fredag 10 april 2015

Emmaboda gravstenar

Vi är ditt stenhuggeri med känsla för hantverk och . Vi är specialister på stenarbeten och framförallt gravstenar. Välkommen att läsa mer om oss och våra. Här tillverkar vi gravstenar i svensk granit i vår egen fabrik.


Förra året gick företaget med vinst.

Det sitter endast män i styrelsen. Vi säljer nya gravstenar och gör textkompletteringar på befintliga stenar. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Behövs bara en uppfräschning av stenen, löser vi självklart även detta.


Det händer att gravstenar släpper i gjutningen och. Om din gravsten blivit nedlagd ber vi dig vänligen snarast ta. Emmaboda där man tillverkar byggnadssten och gravsten.


Medlemmar ur Långaryds hembygdsförening vill rädda en samling gravstenar som hotas bli krossade till småsten och grus.

Klicka på länken nedan så kommer ni till deras hemsida. Det blir en allhelgonahelg med dubbel sorg i Emmaboda. I går skändades närmare 40 . Gravsten hjärta PG SW 1View larger. Klicka här för att ta kontakt med oss så hjälper vi dig vidare. Planerna på att krossa mer än 1år gamla gravstenar i Edshult upprör.


Det skändar förfäderna, anser Inger Fransson. Hon hade planterat penséer och prästkragar som någon hade ryckt upp . Till en gravsten som stämmer i färg och form har vi någonstans att gå när vi vill hedra, fira och minnas den som vilar i graven. Vi utformar gravvården helt utifrån. I veckan har jag ägnat väldigt mycket tid till min kompis som har haft det jättekämpigt efter sin pappas bortgång.


Efter hand kunde han försörja sig på att sälja gravstenar. Svensson för att beställa gravstenar. Vi hjälper dig med att köpa en prisvärd gravsten av god kvalitet. Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten.


Personliga gravstenar efter önskemål. Kom in till oss för att läsa mer om våra stenprodukter.

Svenska kyrkan Timrå församling söker Provtryckare av gravstenar under en månad. Vi ser gärna att du har vana av att jobba på kyrkogård och . Rätning av gravsten (lägre än m) kostar 180:-. Större stenar måste först bedömmas ifall. Transport och montering ingår i priset.


Om man går en promenad på kyrkogården, finns det många gravstenar där . Nu finns QR-koder på gravstenar i Norden. Genom att scanna av en streckkod kommer de sörjande till en digital minnessida för den avlidne .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg