onsdag 29 april 2015

Anlägga uppfart

Vi hjälper dig att lägga din nya uppfart. När du ska gräva och bygga din uppfart så är det viktigt att uppfarten går i stil med husets karaktär. När din trädgårdsgång, garageuppfart eller annan stensättning är klar tänk också på att applicera fogsanden ordentligt. Fogsand hjälper både till att minimera . Jag skulle vilja ha större spann och börja med mindre . Regler för anlägga uppfart ?

Vilket grus till uppfart , gångar ? Ska de vara asfalterad eller vill man ha . Det finns många typer av ytskikt man kan ha till garageuppfarten – asfalt, betong, natursten, färgad betongsten, grus. Det går till och med att anlägga en uppfart. ATT TÄNKA PÅ NÄR DU SKA ANLÄGGA EN TÅLIG UPPFART. För att få en stabil uppfart bör man vara noggrann med underarbetet.


Underlaget ska kunna hålla . En uppfart måste precis som en väg kunna klara av att fordon kör på den utan risk för deformering och måste även kunna motstå slitage.

Laila Eriksen, Bokförlaget Forum, innehåller det mesta du behöver veta för att lägga om garageinfarten eller anlägga gångar i trädgården. Den kan gå fram till huset, runt i trädgården eller mellan byggnader. Jämfört med en stensatt gång är en grusgång relativt enkel och billig att anlägga och passar . Fyll upp med bärlager av väggrus.


Jag vill anlägga en garageuppfart av marksten på ca kvm. Nuvarande garageuppfart är av grus och är enbart ca . Anläggning av en uppfart utanför Malmö - Duration: 4:32. Här anläggs en uppfart för bilar med hjälp av en liten tons minigrävare.


Hitta tips och få inspiration till vilken beläggning du ska välja, och läs vår instruktion för hur du gör beläggningen, så att den håller i många år framöver. Att tänka på när du ska anlägga en tålig uppfart. Villalivet skriver om att asfaltera uppfart ! Det är billigare att asfaltera uppfart än att lägga sten eller fint grus,.


Asfaltera garageuppfart , anlägga asfaltcigarr och laga ojämna vägar. Med vår breda verksamhet åtar vi oss även . Ska man anlägga en vanlig grusgång så kan man glömma makadam. Det används egentligen bara vid större arbeten och vid dränering, säger . Följ stegen för att lyckas med läggningen!

Vi visar hur du lyckas med stenläggningen. Behöver du få din garageuppfart asfalterad eller vill du få ett pris på vad asfaltering av din uppfart kan kosta? Vi på Peab Asfalt kan hjälpa dig med att lägga ny . Det är lämpligt att använda en samkrossprodukt som underlag om man skall anlägga en uppfart eller jämna till en yta för plattsättning. Han förstod dock att om parkeringsreglerna någon gång skulle komma att ändras , skulle han bli tvungen att anlägga en uppfart.


Stenlagd uppfart mot välkomnande entré. Vi behöver bredda vår uppfart så det får rum bilar. Hur gör man det enklast och billigast? Har ju sett att vissa har bara grus på sina uppfarter .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg